Επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς το Νοσοκομείο Καβάλας, δηλώσεις Ντ. Κλειτσιώτη

Επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του το Νοσοκομείο Καβάλας καθώς λειτουργούν όλα τα Τμήματά του και τα Εξωτερικά Ιατρεία. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης έκανε γνωστό ότι το Νοσοκομείο επανήλθε στο 80% της κανονικής λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα είπε ότι «φτάσαμε σε ένα σημείο να λειτουργούμε σχεδόν κανονικά. Λειτουργούμε περίπου στο 80%, αυτές είναι άλλωστε οι εντολές από το υπουργείο Υγείας. Είμαστε σε κανονικούς ρυθμούς και τα εξωτερικά μας ιατρεία και τα χειρουργεία. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Οι αιματολογικές εξετάσεις κι αυτές άρχισαν να γίνονται κανονικά. Και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό που έκανε σε όλη τη διάρκεια του covid-19. Συνεχίζουμε για να αναπληρώσουμε αυτά τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, διότι όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν Εξωτερικά Ιατρεία, χειρουργεία. Δίνουν οι γιατροί μας τον καλό τους εαυτό στο να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Και τους ευχαριστώ πραγματικά διότι ήταν όλο αυτό το διάστημα στις επάλξεις».

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόσθεσε δε πως «το Νοσοκομείο μας διαχειρίστηκε σωστά όλη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση και τα αποτελέσματα πλέον που βγάζουμε σε καθημερινή βάση για τα ύποπτα κρούσματα είναι ακριβείας. Και για όσους κάνουν εγχείρηση που προβαίνουν σε προληπτικούς ελέγχους και χρειάζονται το αποτέλεσμα, λειτουργούμε σαν Νοσοκομείο άψογα. Και όχι μόνο αυτοί. Και άτομα που χρειάζεται να υποβληθούν σε εγχειρίσεις σε ιδιωτικές κλινικές, είμαστε υποχρεωμένοι να τους βγάζουμε το αποτέλεσμα και τους το βγάζουμε. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμβάλανε να γίνει αυτό το εργαστήρι της διάγνωσης του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας. Είμαστε από τα λίγα Νοσοκομεία πανελλαδικά που βγάζουν αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση. Και το νοσηλευτικό προσωπικό δεν επιβαρύνεται διότι σε μία μέρα έχουμε το αποτέλεσμα για άτομα που είναι να νοσηλευτούν αλλά και για άτομα που χρειάζονται να πάνε σε γηροκομεία, κέντρα αποκατάστασης ή κλινικές, τους βγάζουμε το αποτέλεσμα την ίδια μέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *