Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια η Γιορτή Τσίπουρου στη Νέα Πέραμο

Πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια η Γιορτή Τσίπουρου στη Νέα Πέραμο. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ελευθερών κ. Χρήστο Πριονίδη η γιορτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «μετά από απουσία δύο χρόνων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή αυτή η γιορτή. Παρ’ όλο που στην αρχή τα μηνύματα ήταν απαισιόδοξα λόγω της καιρικής αστάθειας, άνοιξε μετά ο καιρός και πήγαν όλα καλά. Ο κόσμος κατέβηκε, μας τίμησε με την παρουσία του, υπήρχαν χορευτικά από τους τοπικούς συλλόγους, υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και όλα πήγαν καλά. Κατά τις 3 που άρχισε να βρέχει, ό,τι ήταν να γίνει μέχρι τότε είχε γίνει. Ήταν, δηλαδή, όλοι ευχαριστημένοι».

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Πρόσθεσε ότι «οι παραγωγοί δεν συμμετείχαν στην εκδήλωση λόγω των αυστηρών μέτρων που επιβάλλει η κυβέρνηση όσον αφορά το θέμα της απόσταξης. Κατά την προσωπική μου άποψη, θα ήθελα να ήταν παρόντες διότι ναι, μεν, η γιορτή γίνεται για το τσίπουρο αλλά και για να δουλέψουν οι επαγγελματίες της Νέας Περάμου και κάποιοι άλλοι. Θα ήθελα να ήταν παρόντες, να αναδείξουν το πρόβλημά τους μέσω των καναλιών και όχι να περιορίζονται και να κάνουν αντίδραση πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις και να αγωνιστείς για κάτι, βγαίνεις μπροστά.

Είμαι μαζί τους, δεν είμαι ειδήμονας στο αγροτικό θέμα κι αυτό που αντιμετωπίζουν, όπου μπορώ να βοηθήσω από την πλευρά μου τους βοηθάω, αλλά θεωρώ ότι όταν θέλεις να κάνεις κάτι, βγαίνεις μπροστά και το διεκδικείς. Στη γιορτή ήταν μια κατάλληλη ευκαιρία να το κάνουν. Να αναδείξουν πανελληνίως το πρόβλημά τους. Όπως και να ‘χει τους ευχαριστώ και συμπάσχω μαζί τους. Προχωράμε και θα δούμε πώς θα έχει η κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.