Εξοργισμένος ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης λόγω της καθυστέρησης στην αποκατάσταση του προβλήματος στο Παληό

Εξοργισμένος είναι ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης λόγω του ότι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Παληό αργεί υπερβολικά…. Το τοιχίο στις «Γλάστρες» ακόμη κατασκευάζεται και από ότι φαίνεται χρειάζονται περίπου δύο μήνες έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ καθημερινά δρομολογεί τρία λεωφορεία για Παληό και τα επόμενα δημοτικά διαμερίσματα προς Ηρακλείτσα, Πέραμο, Ελαιοχώρι κλπ αντί για ένα που ήταν πριν εμφανιστεί το πρόβλημα..

Ο κ. Τσεντεμεΐδης έκανε σχετικές δηλώσεις, σημειώνοντας πως «τα δρομολόγια δεν έγιναν ακόμα καλοκαιρινά, περιμένουμε το κλείσιμο το σχολείων για να ξεκινήσουν για την παραλιακή οδό από Καβάλα προς Πέραμο κ.λ.π. . Όμως το μεγάλο και τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι στην περιοχή του Παληού, που μας προβληματίζει ιδιαίτερα και δεν ξέρουμε πώς θα κινηθούμε τις επόμενες μέρες. Τις λύσεις τις δώσαμε μόνοι μας, αν δεν υπήρχαν μίνι μπας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ  δεν θα μπορούσε να γίνει η συγκοινωνία. Δεν μπορεί όμως και δεν είναι ικανοποιητική η κίνηση και οι επιβάτες δεν είναι ικανοποιημένοι από τον οικισμό του Παληού, γιατί ξεκίνησαν οι μετακινήσεις λόγω του καλοκαιριού κι έτσι αυτό δεν φτάνει. Άρα φεύγουν δύο μίνι μπας τα οποία μερικές φορές δεν επαρκούν. Από κει και πέρα για να εξυπηρετηθεί και η Νέα Ηρακλείτσα και η Πέραμος και το Ελαιοχώρι φεύγει άλλο λεωφορείο συγχρόνως από την Εγνατία Οδό. Είναι απαράδεκτο και πάλι το τονίζω μέσα στο καλοκαίρι σε ένα τουριστικό θέρετρο της πόλης μας όπως είναι το Παληό να κάνει τρεις μήνες για να γίνει αυτή η αποκατάσταση της ζημιάς».

ΡΥΘΜΟΙ ΧΕΛΩΝΑΣ..

Και πρόσθεσε πως «Βλέπουμε ότι οι εργασίες γίνονται με ρυθμούς χελώνας, πιστεύω ότι αλλού προσπαθούμε να φτάσουμε τις ξένες χώρες και σε αυτό το σημείο είμαστε πάρα πολύ πίσω, έπρεπε να γίνει σε μια βδομάδα η αποκατάσταση της ζημίας… . Θα ζητήσω και από το Διευθυντή της Αστυνομίας και από τη δήμαρχο κατ΄ εξαίρεση τα υπεραστικά λεωφορεία να περνάνε από τον κεντρικό δρόμο του Παληού  γιατί δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Όταν περνάει μεγάλο φορτηγό που δεν γνωρίζει ότι είναι κλειστός ο δρόμος, περνάει κανονικότατα χωρίς να κινηθεί από την παράκαμψη… Άρα υπάρχει διάκριση, γίνονται διακρίσεις δηλαδή… . Εμείς δεν θέλουμε διάκριση, θέλουμε εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».

ΣΤΗ ΘΑΣΟ

Συμπλήρωσε δε  πως «το καλοκαίρι ξεκίνησε, στη Θάσο έχουμε πολλές αλλαγές δρομολογίων με περισσότερα δρομολόγια, ένα νέο κιόσκι στην περιοχή του Ποτού όπου θα υπάρχουν τις βραδινές ώρες δρομολόγια για την εξυπηρέτηση της περιοχής. Ξεκίνησε η Θάσος  τουριστικά εδώ και 15 μέρες, περιμένουμε ένα ζεστό καλοκαίρι. Δίνουμε έμφαση στα νυχτερινά δρομολόγια, αυτή είναι η αρχή μας και αυτή είναι η δουλειά που έφερε αποτέλεσμα η περσινή. Αυτή τη στιγμή το Υπεραστικό ΚΤΕΛ υπεραριθμεί, έχει πάρα πολύ μεγάλο στόλο δεν μπορούμε να νοικιάσουμε λεωφορεία. Απλά έχουμε περισσότερες υπηρεσίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση