Εξομαλύνθηκε η κατάσταση με τα μαθητικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Καβάλας, όμως ακόμα δεν ξεκίνησε η πληρωμή τους φέτος

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τα μαθητικά δρομολόγια του Νομού Καβάλας, καθώς έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση όπως διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης. Σημειώνεται όμως ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η πληρωμή από το Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα.

Την ίδια ώρα που τα δρομολόγια του ΚΤΕΥΛ προς το εξωτερικό έχουν πολύ μεγάλη πληρότητα και υπάρχει ακόμα και η σκέψη να προστεθεί άλλο ένα δρομολόγιο για Κωνσταντινούπολη

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση σε ότι έχει σχέση με το θέμα των μαθητικών δρομολογίων, εκτός από μερικές περιπτώσεις που μας δυσκόλεψαν πολύ και προσπαθήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή να περατωθεί. Από κει και πέρα κυλάει πάρα πολύ ομαλά η σχολική χρονιά, το μόνο που έχουμε να πούμε σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι δεν ξεκίνησε καθόλου η πληρωμή φέτος από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα. Υπάρχει ένα οφειλόμενο ποσό της περσινής σχολικής χρονιάς από διάφορα τιμολόγια που δεν έχουν εκδοθεί ακόμα λόγω ελέγχου. Από κει και πέρα πιστεύουμε ότι έχει κάνει τη διαδικασία η Περιφερειακή Ενότητα και μέσα σε αυτόν το μήνα να μπορέσουμε να γίνει μία πληρωμή για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι το έργο της μεταφοράς των μαθητών. Που φέτος όπως ξέρουμε και ξέρουν όλοι, η μεταφορά των μαθητών γίνεται με τακτική συγκοινωνία. Από κει και πέρα όποιες σχολικές μονάδες εξυπηρετούνται και μπαίνει μέσα το λεωφορείο είναι καθαρά προσωπική μας ευθύνη και δεν έχει μεγάλη απόκλιση χιλιομέτρων από τη στάση ως τη σχολική μονάδα. Αυτό το λέω για να μη γίνονται τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί πολλοί λένε γιατί εκεί το σχολείο εξυπηρετείται καλύτερα κι όχι το δικό μας. Φέτος είναι με τακτική συγκοινωνία, μας έβαλαν όλους στο τριπάκι της μείωσης της μεταφοράς που κάνουμε, κι έτσι ήταν αναγκαίο κακό φέτος να γίνει η μεταφορά με αυτόν τον τρόπο και πιστεύω ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάει πάρα πολύ καλά η σχολική χρονιά που διανύουμε».

ΦΛΟΡΕΞ

Ερωτηθείς αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με το σχολικό συγκρότημα του Φλορέξ, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καβάλας επισήμανε πως «έχουν τελειώσει τα περισσότερα προβλήματα, αν κάποιο σχολείο θεωρείται ότι αδικείται είναι καθαρά από χιλιομετρικής απόστασης και δεν μπορεί να κάνει μεγάλη παρέκκλιση από τη στάση. Από κει και πέρα ότι είναι δυνατόν και εφικτό αν μπορεί θα γίνει, εμείς πάλι με όλη την καλή διάθεση θα το προσπαθήσουμε και δεν το σταματάμε ακόμα, δεν θέλουμε να υπάρχουν προβλήματα ειδικά με τους μαθητές».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όσον αφορά τα δρομολόγια του εξωτερικού σημείωσε πως «τα δρομολόγια του εξωτερικού γίνονται κανονικότατα, μπορώ να πω ότι βάσει των στοιχείων που υπάρχουν έξω η κίνηση είναι ικανοποιητική. Πάντα σε σύγκριση με το τι γίνεται γύρω μας. Από κει και πέρα δεν κόπηκε κανένα δρομολόγιο ούτε εσωτερικά μέσα στο νομό ούτε για το εξωτερικό. Ούτε για Θεσσαλονίκη ούτε για Αθήνα. Είπαμε ότι εμείς θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, όσο το αντέχουμε. Από κει και πέρα αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα μη πληρωμής, ή ακόμα που ακούμε για αύξηση του πετρελαίου, είμαστε εδώ για να δούμε το τι θα γίνει αύριο».

Ο κ. Τσεντεμεΐδης συμπλήρωσε ότι υπάρχει μεγάλη κίνηση στο δρομολόγιο τους  για την Κωνσταντινούπολη, ενώ το δρομολόγιο είχε σταματήσει μόνο για μια εβδομάδα όταν έγινε το πραξικόπημα. Ανέφερε δε ότι υπάρχει περίπτωση να μπει ακόμα ένα δρομολόγιο, δεδομένου της σημαντικής ζήτησης που υπάρχει από το επιβατικό κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση