ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Εξαιρετική η έκθεση ζωγραφικής στην Μεγάλη λέσχη Καβάλας

 

 

 

 

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής στην Μεγάλη Λέσχη με απόλυτη επιτυχία. Την έκθεση διοργανώνει ο Όμιλος «Καβάλα Μπροστά»  με τον πρόεδρο της κ. Γιάννη Εριφυλλίδη να εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Όπως ανέφερε “Πράγματι έγιναν και τα εγκαίνια της έκθεσης με μεγάλη επισημότητα αλλά και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού.

Έγιναν τα εγκαίνια στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης και 15 καβαλιώτες καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους.  Ο κόσμος περιηγήθηκε και τη βραδιά των εγκαινίων στην έκθεση και μάλιστα έμπαιναν μέσα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οπότε ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και ένα πολύ ωραίο δρώμενο με τον συνθέτη Κρίστοφερ Μπάκα και τον Λευθέρη Φασουλά εικαστικό που έδωσε μια άλλη πινελιά. Ο κ. Μπάκα έπαιζε μουσική ενώ ο κ. Φασουλάς ζωγράφιζε επί τόπου ένα καινούριο έργο και αυτό ήταν κάτι που πραγματικά εντυπωσίασε τον κόσμο»!

Η ΕΚΘΕΣΗ

Και πρόσθεσε πως «Θα συνεχισθεί η έκθεση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου ενώ είναι ανοικτή και το Σαββατοκύριακο και θα έχει τη δυνατότητα το κοινό να έρθει κοντά μας. Είναι κάτι που το ήθελε και ο κόσμος και οι καλλιτέχνες και έτσι για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος «Καβάλα Μπροστά»  αλλά και οι καλλιτέχνες μας έκαναν την Εικαστική Περιπλάνηση” .

Η βραδιά των εγκαινίων ήταν άλλωστε συγκινητική και σχολιάσθηκε από το κοινό το πρωτότυπο των εγκαινίων, δηλαδή μουσική και δημιουργία μαζί.

Και όλα αυτά βέβαια έγιναν με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και αυτό όλο έδειξε ότι ο κόσμος διψάει για εκδηλώσεις που στερήθηκε ελέω πανδημίας. Ο κόσμος θέλει να βρει ευκαιρία και να νιώσει ότι σιγά σιγά έρχεται πίσω στην κανονικότητα».

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Συμπλήρωσε πως «Άλλωστε η πανδημία έφερε τεράστια εμπόδια και έδεσε τα χέρια όλων και φυσικά και των πολιτιστικών συλλόγων. Πρέπει να υπάρχει έλεγχος όμως, πρέπει να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και πρέπει αυστηρά να εφαρμόζουμε τα πρωτόκολλα. Δεν γίνεται διαφορετικά».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *