Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο  βουλευτής κ. Παπαφιλίππου από τις εργασίες αποκατάστασης των ρεμάτων στην Θάσο

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο  βουλευτής κ. Παπαφιλίππου από τις εργασίες αποκατάστασης των ρεμάτων στην Θάσο για να μην σημειωθούν πλημμύρες στις πληγείσες περιοχές από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως τόνισε αρχικά «Τελικά υλοποιούνται οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών που επισκέφθηκαν την Θάσο. Ειλικρινά έχω εκπλαγεί με την ταχύτητα που λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός. Ελπίζω και αισιοδοξώ ότι στο θέμα των ρεμάτων θα είμαστε εντάξει όταν θα έρθει και η πρώτη μεγάλη βροχή. Ήδη το ρέμα του Πρίνου είναι στο τέλος του, δηλαδή έχει γίνει ο καθαρισμός και η διάνοιξη του και η εκβάθυνσή του και τα μηχανήματα επειδή είναι πολλά θα πάνε και σε άλλα χωριά.

Βέβαια ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε καταστροφές από πλημμύρες. Αυτός είναι ο στόχος, το βάρος εκεί πέφτει για να μην κινδυνέψει το νησί. Και οι υπηρεσίες που κάνουν καταγραφή ζημιών κάνουν καλή και γρήγορη δουλειά και οι αποζημιώσεις δεν θα αργήσουν να καταβληθούν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Πρίνος μια και είναι η περιοχή που επλήγη περισσότερο, Μετά το Ραχώνι θα δεχθεί επέμβαση, η Καλλιράρχη, ο Θεολόγος, οι Μαριές. Σε δέκα μέρες θα τελειώσουμε ώστε να προστατέψουμε καλά το νησί μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση