Εκ νέου πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης ο Παναγιώτης Αγαπητός

Την Τετάρτη 5 Απριλίου  έγινε η σύσταση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ., τις κυρίες Θώμη Αγγέλου και την Όλγα Μάρτου, για το πολύ μεγάλο και ουσιαστικό έργο που προσέφεραν, κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια υπηρετώντας  τους σκοπούς τους Σωματείου μας, με στόχο το όφελος των παιδιών.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η αξιοποιήση και η ανάθεση αρμοδιοτήτων και στα δέκα μέλη μας που ήταν υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ., με στόχο στην νέα θητεία να παραχθεί μεγαλύτερο έργο προς όφελος των παιδιών, να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν περισσότεροι συμπολίτες μας και να προωθηθεί το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης με την αναδοχή και την παιδοθεσία.

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος  Παναγιώτης  Αγαπητός   του Αναστασίου,

Αντιπρόεδρος  Ελένη  Γιάννου  του Δημητρίου,

Γραμματέας  Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη  του Θωμά

Ταμίας  Ελένη Σοφιανίδου  του Ευσταθίου,

Μέλος  Μαρίνα  Φιλιππίδου του Βασιλείου.

Αναπληρωματικά Μέλη: (με αλφαβητική σειρά) Αντώνης Κάτανας  του Γεωργίου, Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ, Μελίνα  Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή,  Ανθή Σπηλιοπούλου του Στέφανου και Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου.

Εξελεγκτική Επιτροπή:  

Πρόεδρος  Έλσα  Αυλωνίτου του Σπυρίδων,

Μέλος  Φωτεινή  Καραγιαννίδου  του Νικόλαου,

Μέλος  Ελισάβετ  Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου.

Επιπλέον αξιοποιώντας την επαγελματική ιδιότητά της Θώμης Αγγέλου, εκτός από τη διάθεση του χρόνου της ως μέλος μας, αναλαμβάνει ως υπεύθυνη οπτικής επικοινωνίας και σύμβουλος διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Για τις δράσεις και το έργο του Σωματείου μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα  www.filoipaidopoli.weebly.com και από το facebook «Φίλοι Παιδόπολης» και στα τηλέφωνα: 6947184264 Παναγιώτης Αγαπητός και 6938479138 Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση