Εκτός έδρας θα παίξουν όλες οι ομάδες του νομού Καβάλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αντρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα αντρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ της περιόδου 2018-19. Η κλήρωση έγινε τη Δευτέρα, στα γραφεία της Ένωσης στην Κομοτηνή, αρχικά για το σχηματισμό των δύο ομίλων, με τον Αστέρα να πηγαίνει στον 1ο μαζί με τις ομάδες των νομών Σερρών, Δράμας και το δίδυμο Παγγαίο, Μακεδόνες Κρηνίδων που εδρεύει δυτικά της πόλης της Καβάλας. Στο 2ο όμιλο πήγαν οι άλλες ομάδες της πόλης, δηλαδή η Αγία Βαρβάρα, ο ΑΟΚ και ο «νέος» Βύρων που επανα-δραστηριοποιείται φέτος και παίρνει τη θέση του Ηρακλή. Επίσης επανέρχεται ο ΑΟ Χρυσούπολης που λόγω γεωγραφικής θέσης τοποθετήθηκε στο 2ο όμιλο.

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στην πρεμιέρα (29-30 Σεπτεμβρίου), στον 1ο όμιλο, ο Αστέρας θα φιλοξενηθεί από την Ηράκλεια Σερρών, το Παγγαίο από τον ΚΑΟ Δράμας και οι Μακεδόνες Κρηνίδων από τη Δόξα Βώλακα. Για το 2ο όμιλο, η Αγία Βαρβάρα θα παίξει στην Ξάνθη με τον Αρίωνα, ο Βύρων στην Κομοτηνή με το Δημοκρίτειο, ο ΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη με την Ολυμπιάδα και ο ΑΟ Χρυσούπολης στο Σουφλί με τον Έβρο. Οι όμιλοι και το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Συμμετοχές (14): Παγγαίο, Μακεδόνες Κρηνίδων, Αστέρας Καβάλας, Ηράκλεια Σερρών, Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ΓΣ Σερρών, Ορφέας Νέου Σκοπού, Πανσερραϊκός, Απόλλων Δράμας, Προσοτσάνη, ΚΑΟ Δράμας, Δόξα Βώλακα, Τιτάνες Δράμας, ΑΕ Δοξάτου.

1η αγωνιστική (29-30/9)

Ηράκλεια Σερρών-Αστέρας Καβάλας

Ρούπελ Σιδηροκάστρου-Απόλλων Δράμας

ΓΣ Σερρών-Προσοτσάνη

Ορφέας Νέου Σκοπού-Πανσερραϊκός

ΚΑΟ Δράμας-Παγγαίο

Δόξα Βώλακα-Μακεδόνες Κρηνίδων

Τιτάνες Δράμας-ΑΕ Δοξάτου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Συμμετοχές (14): ΑΟ Καβάλας, Βύρων Καβάλας, Αγία Βαρβάρα, ΑΟ Χρυσούπολης, Άθλος Ξάνθης, Αρίων Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Αίας Κομοτηνής, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φερών, Έβρος Σουφλίου, Φιλία Ορεστιάδας.

1η αγωνιστική (29-30/9)

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης-ΑΟ Καβάλας

Θύελλα Φερών-ΑΕ Κομοτηνής

Έβρος Σουφλίου-ΑΟ Χρυσούπολης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Φιλία Ορεστιάδας

Δημοκρίτειο Κομοτηνής-Βύρων Καβάλας

Αρίων Ξάνθης-Αγία Βαρβάρα

Αίας Κομοτηνής-Άθλος Ξάνθης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.