ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας στο Μοναστήρι του Αγίου Παϊσιου

Πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας  (ανταποκρίθηκαν 100 μέλη και φίλοι μας ,2 λεωφορεία ),η προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου  προσκυνηματική εκδρομή για τα Μοναστήρια  ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ και ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ της ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ στη Σουρωτή Χαλκιδικής .

Αναχώρηση από Καβάλα 07.00 το πρωί και άφιξη στο Μοναστήρι του ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ 10.00 με ενδιάμεση στάση για καφέ .Εκεί αφού προσκύνησαν   το λιτό τάφο του Άγιου , τους προσφέρθηκε στην αίθουσα τελετών του μοναστηριού καφές και γλυκό.

Στη συνέχεια όλοι οι εκδρομείς μετέβησαν  στο Μοναστήρι της ΑΓ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ και  αφού προσκύνησαν  την Αγία Εικόνα ,από τον ιερέα του μοναστηριού εψάλει μικρή δέηση και τους  έγινε ενημέρωση για το βίο και την προσφορά στον Χριστιανισμό της ΑΓ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ. Και εκεί τους προσφέρθηκε καφές και γλυκό.

ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ

Αφού εκπληρώσαν  το σκοπό της εκδρομής – τα θρησκευτικά τους  καθήκοντα – ώρα 13.00 μετέβησαν  στη πολυτελή ταβέρνα «ΠΕΡΕΚ» στο Μονοπήγαδο Χαλκιδικής και συνέφαγαν  όλοι μαζί.

Ώρα 16.00 μετέβησαν  στο εμπορικό κέντρο “COSMOS” Θες/νικης για ψώνια, καφέ, γλυκό και κατά τις 21.00 η ώρα επέστρεψαν  στην Καβάλα με τους εκδρομείς κατενθουσιασμένους από την πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου.

Στην εκδρομή έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος κ. ΚΙΟΣΣΕΣ ΗΛΙΑΣ, ο Γεν. Γραμματέας κ. ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Ακόμη την εκδρομή  τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ   Δ.Καβαλας  κ. ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

«Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Τουριστικό  Γραφείο «STELLAS TOYRS» στην Καβάλα και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες ΘΕΟΔΩΡΟ, ΣΤΕΛΛΑ και ΑΝΝΑ ΔΟΜΟΥΤΖΟΓΛΟΥ για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής» όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ.  Ηλίας Κιοσσές.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *