ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Εκδηλώσεις στο Παλλάδιο

Ιδού λοιπόν το  μεγάλο δράμα του να βιοπορίζεσαι από την τέχνη! Την ερμηνευτική τέχνη! Με τη τσέπη άδεια, με τις φωνές του ταβερνιάρη «παίξτε κάτι ανεβαστικό, ρε παιδιά, θα το κλείσουμε το μαγαζί», με τους …ευαίσθητους θαμώνες, με τσακωμούς, συμβιβασμούς και φιλιώματα, οι καλλιτέχνες μας καταφέρνουν να ισορροπήσουν τέλεια ανάμεσα στα παθιασμένα ματζόρε και στα γλυκόπικρα μινόρε της ζωής. Ευτυχώς, ο μαέστρος γενικά το ‘χει!

Όλα αυτά συμβαίνουν κάθε Σάββατο μεσημέρι στο Παλλάδιο, στη νέα μουσικο-σατυρική παράσταση «Άκου Μαέστρο!», που παρουσιάζουν η Τετραφωνική Ρίζα (Γιάννης Κανάκης, Μαριάννα Κεσόγλου, Ναπολέων Κουκουζίκας και Τόλης Βουρβουτσιώτης) και σε ρόλους – έκπληξη οι… Μικροί Ήρωες, Ανδρέας Λαδάς και Γιάννης Κουκιάς. Τα κείμενα υπογράφουν η Γιούλη Αποκατανίδου και ο Ανδρέας Τσαπτσιάδης.

Η παράσταση που ενώνει δύο πολύ αγαπημένα σχήματα της καλλιτεχνικής ζωής της πόλης έκλανε πρεμιέρα αυτό το Σάββα  στις 2.30 το μεσημέρι και επιφυλάσσει  πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, για όλο τον χειμώνα.

Και φυσικά συνεχίζονται ανελλιπώς τα Κυριακάτικα μεσημέρια στο Παλλάδιο, συντροφιά με το ρεμπέτικο συγκρότημα «Τα Πέριξ». Η εβδομάδα αρχίζει και τελειώνει στο Παλλάδιο και ο χειμώνας ετούτος έχει την γλύκα και τη ζεστασιά από τα τραγούδια, τις γεύσεις και τους ανθρώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *