Εκδήλωση για την οικογένεια στην Καβάλα  με θέμα «Παιχνίδι Θησαυρού, Η πόλη μας μέσα από τα μάτια της οικογένειας»

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού καβάλας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα  «Παιχνίδι Θησαυρού, Η πόλη μας μέσα από τα μάτια της οικογένειας», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητα Καβάλας  την Κυριακή, 14 Μαΐου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Οικογένεια που εορτάζεται στις 15 Μαΐου. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε   στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας  κ. Μαρκόπουλος    τόνισε πως ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη της ανάγκης για τον ποιοτικό χρόνο που πρέπει να περνάει η οικογένεια, όπως και η σύσφιξη σχέσεων  μέσα σε αυτήν. Σύμφωνα με τον ίδιο   όταν η οικογένεια περνάει χρόνο μαζί, ενώνεται και  περνάει αντάμα και τα εύκολα και τα δύσκολα και αυτό ίσως είναι μια απάντηση σε όλη την πίεση που δέχονται όλοι  από την κρίση  ή πίεση άγχους.

Η ΔΡΑΣΗ

Έτσι την Κυριακή από το πρωί μέχρι και νωρίς το μεσημέρι ο Δημοτικός Κήπος Καβάλας ήταν η αφετηρία και ο τερματισμός της δράσης, που φιλοξένησε παιχνίδια, τραγούδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, η πλατεία Ελευθερίας, η παραλία στο ύψος της Ευρωϊατρικής, ο σταθμός αναμονής επιβατών στο λιμάνι και η Δημοτική Βιβλιοθήκη συμπλήρωσαν το παζλ των δράσεων. Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν, διασκέδασαν, τραγούδησαν, εκπαιδεύτηκαν και κυρίως, ξαναθυμήθηκαν πως πρέπει  να περνάει μια ελληνική οικογένεια τις Κυριακές της και όχι μόνο, σε μια εποχή που είναι πιο σημαντικές οι εργασιακές υποχρεώσεις των γονιών από μερικές ώρες με τα παιδιά τους.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.