ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής  Καβάλας  την ερχόμενη Τετάρτη

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας η οποία άλλωστε επρόκειτο να γίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά ο καιρός άλλαξες τα σχέδια των διοργανωτών, ετοιμάζει ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας.

Η Πρόεδρος του Αθηνά Παυλίδου τόνισε ότι  «Είναι γεγονός πως ο καιρός μας άλλαξε τα σχέδια και έτσι η κοπή της βασιλόπιτας μας θα λάβει χώρα σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στον «Επίκουρο», το πρώην Εστιατόριο «Στάθης» στην παραλία, την ερχόμενη Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ.

Μεταξύ άλλων θα έχουμε μια σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις. Για παράδειγμα θα αναφερθώ σε εισδοχή δύο αξιόλογων νέων μελών μας και θα τιμήσουμε και δύο μέλη του δικού μας Ομίλου.

Επιπλέον θα τιμήσουμε για την τιμητική τους προσφορά προς την πόλη της Καβάλας ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως τον ζωγράφο Θέμη Κελέκη ο οποίος μάλιστα θα υπογράψει και αντίγραφα των έργων του, για κάθε έναν φίλο που θα είναι μαζί μας.

Παράλληλα θα κάνουμε και μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και θα ανακοινώσουμε μόνοι μας, τις επόμενες μας δράσεις, εκ των οποίων η πιο σημαντική είναι η δημιουργία ενός λαχανόκηπου, προσφορά προς το ΚΔΑΛ Καβάλας.

Θα δημιουργήσουμε θέση για τα παιδιά που περνούν την ημέρα τους μέσα στο ΚΔΑΠ. Ο λαχανόκηπος θα είναι δίπλα στον χώρο που στεγάζεται το ΚΔΑΠ ενώ στόχος μας είναι τα παιδιά να ασχολούνται και να αισθάνονται πιο χρήσιμα.

Βέβαια ετοιμάζουμε και άλλες εκδηλώσεις και θα ανακοινώσουμε τις δράσεις μας. Είμαστε μια όμορφη συντροφιά, στηριζόμαστε από πολλούς και περιμένουμε τους φίλους μας. Η τιμή του δείπνου είναι 16 ευρώ το άτομο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *