Κύριο άρθροΠολιτική

«Είναι λογικό ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις για τον Ε61» δηλώνει ο  δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Παράσχος  Αγανικόλας

«Δεν ιδρύω πολιτικό φορέα» διευκρίνισε σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Παράσχος Αγανικόλας. Τόνισε δε πως ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου και πέραν τούτου ουδέν.

Όπως τόνισε αρχικά «Πρέπει να πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτό είναι ένα αστείο. Δηλαδή φτιάχνω φορέα για να κατέβω στις εκλογές; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά δουλεύω για να βγάλω και εγώ το μεροκάματο μου. Δεν ξέρω ποιος έβγαλε το δημοσίευμα. Δεν έχω ούτε βλέψεις, ούτε σκέψεις με πολιτικά κόμματα και για αυτό και σε όλους έχω πει όχι. Και δεν σας κρύβω ότι οι προτάσεις που μου έγιναν ήταν πολλές αλλά εγώ απλά αρνήθηκα. Κρατώ τον ανεξάρτητο χαρακτήρα μου μέσα στο Δ.Σ. κάνω την αντιπολίτευση που πρέπει  να κάνω, καταγγέλλω όπου χρειασθεί, είμαι στο πλευρό όσων με χρειάζονται και αυτό κάνω. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Είμαι ο ίδιος, δεν έχω αλλάξει. Αυτά που έλεγα αυτά και ισχύουν».

ΑΞΟΝΑΣ Ε61

Για τον περιβόητο οδικό άξονα Ε61  ο κ. Αγανικόλας τόνισε  πως  «Οι αντιδράσεις για παράδειγμα τώρα των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα και όχι μόνο αναφορικά με την όδευση του αγωγού Ε61 λογικό είναι να μην έχουν κοπάσει. Και όπως είχα πει, ο Ε61 έτσι όπως γίνεται και όπως στήνεται είναι απλά λανθασμένος. Αφού δεν ήρθαν σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, επόμενο δεν είναι να έρθει η ταραχή με τους κατοίκους. Εγώ είπα στους κατοίκους ότι θα είμαι δίπλα τους και αν χρειασθεί και εγώ θα προσφύγω μαζί τους στα αρμόδια όργανα. Ο Ε61 είναι στα χέρια των δανειστών οπότε δημόσιο συμφέρον δεν υπάρχει. Μιλάμε για πρόσθετα διόδια για χρήματα που θα πηγαίνουν στους δανειστές και στον Σόιμπλε. Και γιατί κανένας βουλευτής δεν απαντά στο δελτίο μου αν τελικά όντως πουλήθηκε στους δανειστές η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε;

Και στο τέλος όλα αυτά, μαζί με την επίσκεψη του κ. Φούχτελ που τον δέχονται όλοι οι Δήμαρχοι, νομίζω ότι είναι μια επέλαση των γερμανικών συμφερόντων στις τοπικές κοινωνίες. Και ποιος είναι αυτός; Πώς έρχεται; Και τελικά είμαστε αποικία και τον όρισαν σαν αρχηγό της αποικίας που τους λέει τι να κάνουν. Από τη μια στο Ναύπλιο τα επεισόδια, από την άλλη οι Γερμανοί; Τελικά τι ισχύει; Έχουμε όντως την επέλαση Γερμανών; Αυτά ευτυχώς που ο κόσμος τα βλέπει και τα καταλαβαίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *