«Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την όποια κακοκαιρία» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας

Μία τυπική συνεδρίαση για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα  σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Ζήση Μπόνια.

Βέβαια τα δύσκολα έρχονται σήμερα Πέμπτη…   «Είναι αλήθεια πως κάναμε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μας απασχόλησαν τρία θέματα συνολικά. Το ένα αφορούσε ένα κατάστημα το οποίο είχε έρθει εισήγηση για ανάκληση αδείας από την αρμόδια υπηρεσία, επειδή όμως διόρθωσε ο ενδιαφερόμενος αυτά που του ζήτησε η διεύθυνση υγιεινής εμείς απλά δεν κάναμε την ανάκληση.

Επίσης είχαμε θέμα προέγκριση αδείας στο Κυκλοφοριακό Πάρκο της Λυδίας και είχαμε και ένα θέμα της τεχνικής υπηρεσίας, εισήγηση για πεζοδρομήσεις, σημάνσεις δρόμων κλπ. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θέματα που περάσαμε σχετικά εύκολα.

Την Πέμπτη βέβαια μας αναμένει σοβαρό θέμα και πιο συγκεκριμένα μια σειρά από ανακλήσεις αδειών στα καταστήματα. Δεν είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο».

ΠΑΓΕΤΟΣ

Αναφορικά με τον παγετό των ημερών ανέφερε ότι «Όσο για τον παγετό, εμείς κάναμε και δελτίο Τύπου όπου ζητούσαμε από τους συνδημότες μας να μην πετούν νερά, εκτός από ένα περιστατικό στην οδό Νόρμαν που ρίξαμε αλάτι στον πάγο που δημιουργήθηκε. Γενικά είμαστε έτοιμοι, έχουμε αλάτι και δεν έχουμε προς το παρόν κάποιο συμβάν.

 

Βέβαια δεν είναι και τόσο υψηλές οι θερμοκρασίες, μέσα στην πόλη κινούνται κοντά στο μηδέν, οπότε από πουθενά δεν μας έχει αναφερθεί κάτι τρομερό. Άλλωστε και ο κόσμος προσέχει και πάμε καλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Πρόβλημα έχουμε μόνο με το προσωπικό. Είναι και μέρες αδειών, οπότε καταλαβαίνετε όλοι ότι ένα θέμα όντως υπάρχει. Αλλά και πάλι θα το παλέψουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.