«Είμαι αισιόδοξος για τν θετική πορεία του ΚΙΝΑΛ» δηλώνει ο Δημήτρης Παπουτσής

Ο  πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος  του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Δημήτρης Παπουτσής παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον νέο πολιτικό φορέα. Την περασμένη εβδομάδα την Καβάλα επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ  κ. Καμίνης.   

Αναφορικά με την επίσκεψη Καμίνη και την προθεσμία που έχουν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ να καταθέσουν υποψηφιότητα για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο ίδιος τόνισε ότι   «Όντως υπάρχει μια γενική οδηγία. Υπάρχει μια μερίδα πολιτών που θέλουν και έχουν καθήκον άλλωστε να στηρίξουν την παράταξη μας και είναι καλό να εκφράσουν τη βούληση αυτή. Άλλωστε όλο αυτό είναι ένα κάλεσμα σε κάθε ενεργό πολίτη να έρθει να προσφέρει ανιδιοτελώς, χωρίς επετηρίδες. Στην προσπάθεια που κάνει το ΚΙΝΑΛ εμείς και γενικά όποιος το επιθυμεί αληθινά πρέπει «να δώσει τα ρέστα του» στην προσπάθεια, Όλοι στον αγώνα όχι μόνο νέα ηλικιακά άτομα αλλά και πολίτες που έχουν δοκιμασθεί στην κοινωνία,  ας έρθουν χωρίς να πούμε ψέματα, και χωρίς να βρίζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

Σε ότι αφορά τον ίδιο σχολίασε πως «Εγώ λέω ότι η ανθρωπότητα θα ζήσει και χωρίς εμένα.  Είμαι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ,  ήμουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τα δύο εκείνα ατελείωτα χρόνια της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και αν κριθεί κατάλληλο  θα είμαι παρόν στις επόμενες εθνικές εκλογές σαν υποψήφιος βουλευτής.  Αν κριθεί ότι έχουμε πλειάδα υποψηφίων που στελεχώνουν ένα ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο σημαντικό αν δεν συμμετέχω.

Θα δώσουμε τη μάχη όμως έτσι και αλλιώς βάζοντας ψηλά τον πήχη.  Στις Σέρρες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Γεννηματά είπε ότι αυτές οι εκλογές θα είναι ντέρμπυ για τρεις. Αυτό θα κάνουμε και εμείς, πάμε σε εκλογές για να βγούμε αν όχι πρώτοι, δεύτεροι και θα κάνουμε το παν να βγουν εμπρός οι δυνάμεις που λένε την αλήθεια, αυτές που λένε για επιλογές που ανακάλυψαν όσοι προσπάθησαν στην πορεία των παλινωδιών τους να βρουν ένα ρυθμό….

Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε λογική  στο λόγο μας και ας προσπαθήσουμε να κυβερνηθεί ο τόπος μας. Οι αβεβαιότητες δεν είναι τυχαίες. Πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος με ένα σταθερό βηματισμό».

 

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ…

Αναφορικά με την εκδήλωση Καμίνη παραδέχθηκε ότι δεν είχε κόσμο, τονίζοντας ότι  «έδωσα συγχαρητήρια  που κρατήσαμε μυστική αυτή την εκδήλωση. Δεν ενημερώσαμε και ευτυχώς που υπήρχε συμμετοχή υψηλής αξίας, με στελέχη της τοπικής κοινωνίας που έχουν ιστορία και προσφορά, στελέχη από το ΠΑΣΟΚ. Τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΗΔΥΣΟ.

Η επίσκεψη άλλωστε δεν είχε αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Ο κ. Καμίνης ήρθε προκειμένου να στηρίξει την παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στα πολιτικά δρώμενα της Καβάλας.

Άλλωστε ο κ. Καμίνης είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, είναι Δήμαρχος δύο 4ετίες, έχει μεστό και συνετό λόγο, είναι ακαδημαϊκή προσωπικότητα, τίμησε την χώρα μας διεθνώς και μας τιμά με την συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ»…

Τέλος ο κ.  Δημήτρης Παπουτσής εμφανίστηκε φανερά αισιόδοξος για την πορεία του ΚΙΝΑΛ όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Η είδηση πάντως από τα όσα ειπώθηκαν στο πρόγραμμα των συναντήσεων και στην ομιλία του Γιώργου Καμίνη αφορά στην προθεσμία η οποία λήγει σήμερα!!!. Έως την Τρίτη όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο κόμμα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.