ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Δύσκολη αντίπαλος, έκανε σύντομη την παρουσία της Αραμπατζή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Νεανίδων

Η αθλήτρια του Α.Ο. Ορμή, Ραφαέλα Αραμπατζή, προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να διακριθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων στο Ροσέτο της Ιταλίας. Με αντίπαλο την Γερμανίδα Maxi Klotzer, που ήταν στην 3η θέση στην περυσινή αντίστοιχη διοργάνωση, ηττήθηκε στα σημεία και έτσι σταμάτησε νωρίς η προσπάθειά της. Ο προπονητής του συλλόγου και συνοδός της νεαρής πυγμάχου, Μπάμπης Αραμπατζής, δήλωσε ότι η αθλήτρια δεν κατάφερε να πιάσει την αναμενόμενη απόδοση και δυστυχώς δεν κατάφερε να δείξει τις δυνατότητες που ξέρουμε ότι έχει.

Τόσο ο προπονητής όσο και η νεαρή αθλήτρια θεωρούν υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην  Ιταλία και πιο συγκεκριμένα το Δήμο Παγγαίου και ξεχωριστά τον δήμαρχο  Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα τον επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη που δεν θέλησε να κάνει γνωστό το όνομα του και ήταν αυτός που έβαλε το μεγαλύτερο κομμάτι για την κάλυψη των εξόδων της Ραφαέλας. Επίσης, την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Bodymax και τον Δημήτρη Μαρινόπουλο.

Η Αραμπατζή και ο προπονητής της θα επιστρέψουν στην Ελλάδα αύριο (26/4). Μέχρι τότε η Ραφαέλα συμμετέχει σε σπάιρινγκ με αθλήτριες άλλων χωρών που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ούτως ή αλλιώς είναι μια σπουδαία εμπειρία στην φαρέτρα της που της δίνει πολύτιμα εφόδια για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *