ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δύο οι ενδιαφερόμενοι για την μίσθωση του ακινήτου της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας

Έληξε η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μίσθωση του ακινήτου της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής στο πρώην Νοσοκομείο  (πρώην Σανατόριο) όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της κ. Αρχέλαο Γρανά. Ο τελευταίος αναφέρθηκε αρχικά στην εκλογή νέου προέδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιου, που είναι η κ. Δημούδη.

Όπως ανέφερε «Καταρχάς σε ό,τι αφορά την εκλογή της κ. Δημούδη στην θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πω ότι η ψήφος μεν είναι μυστική αλλά οι  28 ψήφοι  που πήρε η κ. Δημούδη, απλά ήταν λίγοι και ήταν οι παρόντες της παράταξης της.

Αν κάποιοι δεν την ψήφισαν και την ψήφισαν από την αντιπολίτευση δεν μπορεί κάποιος να το γνωρίζει. Φαίνεται όμως ότι και τις προηγούμενες ημέρες είχαν διάφορες συναντήσεις ο Περιφερειάρχης με Περιφερειακούς Συμβούλους διαφόρων ενοτήτων όπου και φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα συνοχής στην παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου.

Υποσχέθηκε διάφορα στους συμβούλους για να εκμαιεύσει αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί από τον κόσμο ότι υπάρχει πρόβλημα συνοχής στην ομάδα, αφού πολλά γίνονται εντός» τόνισε.

Σε σχετική ερώτηση ο ίδιος ο κ. Γρανάς σχολίασε ότι  «Ξέρω ότι υπήρχε ένα θέμα αλλά ο καθείς για το αντικείμενο του λειτουργεί. Το ότι έχουν θέμα μάλλον κρύβεται.  Ο καθείς ασχολείται με τα της αρμοδιότητάς του.

Αν υπήρχε βέβαια κανονική συνοχή και ήμασταν όλοι φίλοι τότε όλοι θα έπρεπε να προσπαθούμε για το καλό της περιοχής μας. Από εκεί και πέρα θα πίστευε κανείς ότι αυτό πρέπει να υπηρετούμε».

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ

Αναφορικά με το διαγωνισμό για την αξιοποίηση της παλιάς ορθοπεδικής τόνισε ότι  «Η ημερομηνία προσφορών έληξε και θα ανοίξουμε τους φακέλους. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και προχωράμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι βρέθηκαν 2 ενδιαφερόμενοι, ο ένας θέλει να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο και ο άλλος σε κλινική τύπου Γηροκομείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *