Δύο ενοίκια κατέβαλε εταιρεία Μαρινόπουλος για το υποκατάστημα στη Δημοτική Αγορά, έπεται και τρίτο

Δύο ενοίκια κατέβαλε η εταιρεία Μαρινόπουλος για το υποκατάστημα στη Δημοτική Αγορά έναντι των οφειλών της και έπεται και η καταβολή ακόμη ενός αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημωφέλεια» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Όπως εκτιμά η ίδια η εταιρεία δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Στις δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου για την επιχείρηση του Μαρινόπουλου σημείωσε πως «για το κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς έχουν καταβληθεί δύο ενοίκια και από κει και πέρα μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε να καταβληθεί ένα τρίτο ενοίκιο. Πληροφορούμαστε και για τις εξελίξεις σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων των εργαζομένων. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφορία που έχουμε, στους εργαζομένους έχει εξοφληθεί το επίδομα αδείας κι ίσως έχει καταβληθεί και το μεγαλύτερο μέρος των δεδουλευμένων του Ιουνίου, τουλάχιστον το μισό. Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θέλουμε και στο υποκατάστημα της Ιχθυόσκαλας να εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα. Από ότι πληροφορήθηκα η εταιρία Μαρινόπουλος προσπαθεί να αναστείλει την οποιαδήποτε διαδικασία έξωσης και στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Θα περιμένουμε κι εμείς να δούμε τις εξελίξεις. Βέβαια μεταφέρω την εξής πληροφορία. Πραγματικά αν υπάρχει οφειλή ενοικίων από έξι μήνες και πάνω για οποιοδήποτε υποκατάστημα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία της έξωσης. Προφανώς στο συγκεκριμένο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα, τα οφειλόμενα ενοίκια θα είναι πάνω από έξι. Και για αυτό οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν τη διαδικασία απόδοσης μισθίου. Και αν λοιπόν η εταιρία θέλει να καταβάλει μέρος της οφειλής και το κάνει και το οφειλόμενο είναι κάτω από έξι νοίκια, ενδεχομένως θα μπορέσουν να αποφύγουν τη διαδικασία έξωσης. Πάντως το θετικό είναι ότι πραγματικά η εταιρία Μαρινόπουλος αντέδρασε στη διαδικασία αυτή, αυτό σημαίνει ότι τους ενδιαφέρει η επιβίωση της εταιρίας, παρόλο που το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Ιχθυόσκαλας δεν ήταν στα 33 επιλεγμένα σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Αναφερθείσα η κ. Ιωσηφίδου στα έργα που είναι σε εξέλιξη στη Δημοτική Αγορά, σημείωσε πως «ήδη από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση μέριμνά μας ήταν και η Δημοτική Αγορά. Έχει ολοκληρωθεί ένα πολύ μεγάλο έργο με την ολοκλήρωση του δώματος, ένα δύσκολο έργο που έπρεπε να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε προκειμένου να υπάρχει στεγάνωση του δώματος για να μην έχουν πρόβλημα τα καταστήματα από τις βροχοπτώσεις. Καταφέραμε και το υλοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Καταφέραμε να το εντάξουμε και σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Από κει και πέρα έγιναν και άλλα έργα στη Δημοτική Αγορά, όπως σήμανση στο πάρκινγκ, αγορά γεννήτριας, αγορά ενός ατμοκαθαριστή. Στην επόμενη φάση αυτό που δρομολογείται είναι η αγορά ενός αυτόματου συστήματος του μηχανισμού του πάρκινγκ, προκειμένου να καταφέρουμε να γίνεται πιο καλή η εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές στο πάρκινγκ για να προσελκύσουμε και περισσότερους επισκέπτες. Άλλωστε ήδη έχω προαναγγείλει το επόμενο βήμα όσον αφορά το πάρκινγκ, που είναι να το συνδυάσω με την επισκεψιμότητα γενικά στα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς. Και αυτό είναι που ψάχνω κι έχει καθυστερήσει κάπως η διαδικασία είναι γιατί θέλω να εντάξω το σύστημα με έναν τρόπο ώστε την πρώτη ώρα να την παρέχουμε δωρεάν, εφόσον γίνει συνδυασμός και έλεγχος αποδείξεων αγοράς προϊόντων από τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση