Δύο δικαστικές υποθέσεις της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων με τους απολυμένους της επρόκειτο να δικαστούν προχθές, αλλά η εταιρεία ζήτησε και έλαβε αναβολή

Δύο δικαστικές υποθέσεις της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων με τους απολυμένους της επρόκειτο να δικαστούν προχθές, αλλά η εταιρεία ζήτησε και έλαβε αναβολή. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Βογιατζίδης τόνισε πως βρίσκονται σε φάση αναμονής για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «και στις δύο υποθέσεις η εταιρία ζήτησε αναβολή την οποία και πήρε. Τη μία υπόθεση που αφορά την εκτέλεση ή όχι της απόφασης που έχει βγει για το τρίτο κατά σειρά δικαστήριο όσον αφορά τα εργατικά. Διατηρήθηκε το δικαίωμα σε εμάς να προχωρήσουμε σε εκτέλεση μέχρι την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής η οποία έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Αναβλήθηκε για μια εβδομάδα η προσωρινή διαταγή».

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Συμπλήρωσε ο κ. Βογιατζίδης πως «το δεύτερο δικαστήριο αφορούσε μια ποινική υπόθεση. Κατηγορούμενος είμαι εγώ για συκοφαντική δυσφήμηση. Για μας δεν υπάρχει οτιδήποτε τέτοιο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα κανένα να εκδικαστεί η υπόθεση και μάλιστα θέλουμε αυτή η υπόθεση να φτάσει γρήγορα στο ακροατήριο. Παρόλα αυτά ζήτησε η εταιρία αναβολή, έγινε αποδεκτή, έχει πάρει αναβολή για τις 28/2».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Βογιατζίδης αν θα επιδιωχθούν συναντήσεις με υπουργούς στην Κομοτηνή, σημείωσε πως «εμείς έχουμε προγραμματίσει μια σειρά επαφών με αρμόδιους υπουργούς με την ευκαιρία του συνεδρίου που γίνεται στην ΑΜΘ. Σήμερα (σ.σ. χθες) θα γίνουν κάποιες συναντήσεις και θα ακούσουμε και την ομιλία του πρωθυπουργού να δούμε αν όντως υπάρχει κάτι που θα εξαγγελθεί από την πλευρά της κυβέρνησης ή όχι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο από την πλευρά της εταιρίας. Είμαστε σε αυτήν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.