ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δόθηκε στην κυκλοφορία  η οδός Βενιζέλου

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Τελικά δόθηκε χθες το πρωί  στην κυκλοφορία η οδός Βενιζέλου. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Φιλιππίδης Φίλιππος.

Όπως τόνισε αρχικά «Κινηθήκαμε εντός του χρονοδιαγράμματος, και  άλλωστε  εξελίχθηκε η τελευταία φάση του έργου στην οδό Βενιζέλου όπως την προγραμματίσαμε».  Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Φίλιππος Φιλιππίδης μας εξήγησε ότι  ο δρόμος δόθηκε σε κυκλοφορία μία ημέρα νωρήτερα..

«Εκείνα που υπολείπονται να γίνουν είναι η αντιολισθητική στρώση και η τακτοποίηση των φρεατίων ώστε να φτάσουν στο ίδιο ύψος με την άσφαλτο. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να αναμένεται και η στρώση του δρόμου με το ειδικό γαλάκτωμα. Η διοίκηση επιθυμούσε να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και θεωρεί ότι πέτυχε το στόχο της» σημείωσε αρχικά.

ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΒΟΣ

Αναφορικά με το έργο στον κόμβο Φαλήρου που θα δώσει τη δυνατότητα κατάργησης των φαναριών, ο κ. Φιλιππίδης επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα σχετικά ώριμο έργο που θα μπορέσει να δημοπρατηθεί άμεσα. «Αυτό βεβαίως θα εξαρτηθεί και από τη διαχειριστική αρχή. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στις επτακόσιες έως οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ και ο χρόνος υλοποίησής του υπολογίζεται περίπου σε ένα έτος. Μπορεί αρχικά το έργο να προκαλέσει προβλήματα στους καβαλιώτες, ωστόσο κατά την άποψη του αντιδημάρχου τεχνικών θα δώσει μια καλή λύση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο του κέντρου της πόλης» τόνισε καταληκτικά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *