ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δωρεάν online μαθήματα από την παιδική θεατρική σκηνή του Δήμου Θάσου

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Η παιδική θεατρική σκηνή του Δήμου Θάσου σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Συντονίστρια του Δήμου Θάσου κ. Στέλλα Φουρναράκη συνεχίζουν το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο του θεάτρου μέσω του διαδικτύου, με δωρεάν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το σπίτι. Κατανοώντας την αδιάλειπτη ανάγκη των παιδιών να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν δημιουργικά μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη καθημερινότητα που βιώνουμε, και νιώθοντας την ανάγκη και την υποχρέωση να συνεισφέρουν στην καλλιτεχνική καλλιέργεια των παιδιών, δημιούργησαν το πρόγραμμα «The Playground Τheatre Home Edition», μέσα από το οποίο τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν ως άτυπη ευρύτερη ομάδα από το σπίτι.Το πρόγραμμα εμπεριέχει δραστηριότητες και ασκήσεις δημιουργικής σκέψης και καλλιτεχνικής έκφρασης. Στις δραστηριότητες τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μόνα τους ή σε συνεργασία με τους γονείς τους.

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το πρόγραμμα «The Playground Τheatre Home Edition» ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, με την συμμετοχή των παιδιών να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τα ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικά μαθήματα θα παραδίδονται το επόμενο χρονικό διάστημα μέσω της Διαδικτυακής πλατφόρμας (zoom) και έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο, για την ασφαλή επανένταξη των μικρών παιδιών στα τμήματα της παιδικής θεατρικής σκηνής του Δήμου Θάσου.

Η εγγραφή και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 13:00.

Συντονίστρια της παιδικής Θεατρικής Σκηνής….

(Λιμένας-Λιμενάρια)

Στέλλα Φουρναράκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας :6932412039

Mail: dikethassos@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *