«Δρομολογούμε και άλλες επαφές με το κοινό» δηλώνει το μέλος της ΝΟΔΕ  Μαρίνα Φιλιππίδου

Συνάντηση προέδρων ΝΟΔΕ και μελών τους αλλά και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο  της  προώθησης της πολιτικής γραμμής του προέδρου του κόμματος κ. Μητσοτάκη. Το μέλος της ΝΟΔΕ κ. Μαρίνα Φιλιππίδου έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Πραγματοποιήθηκε σύνοδος όλων των στελεχών και των προέδρων όλων των οργανώσεων της ΑΜΘ της ΝΔ. Και πρόεδροι και στελέχη ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ. Ήταν και αντιπεριφερειάρχες και βουλευτές και εκπρόσωποι από την Αθήνα. Υπό την προεδρεία μάλιστα του Οργανωτικού Γραμματέα Βασιλείου Σπανάκη έγιναν όλα αυτά και δόθηκε η δυνατότητα σε πολλούς παρεβρισκόμενους να μιλήσουν και να τεθούν όροι για την οργάνωση και τις διαδικασίες και για το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Το όλο κλίμα ήταν θετικό, υπάρχει έτσι και αλλιώς μια αισιοδοξία και το θέμα είναι πως θα οργανωθούμε καλύτερα ώστε να βγούμε στον κόσμο πιο άμεσα και να περάσουμε στον κόσμο τα μηνύματα μας και όλα αυτά που ο κ. Μητσοτάκης θέτει ως στόχους για να βγούμε από την κρίση.

 

Περιμένουμε την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και θα αρχίσουμε από εκεί και πέρα μια άλλη εξόρμηση. Ήδη στις 15 του μηνός στο πλαίσιο του προγράμματος μας όπου επισκεπτόμαστε πολλά ιδρύματα και πολλές ομάδες θα βγει ακόμη ένα κλιμάκιο με βουλευτές εκτός της Περιφέρειας και θα συναντήσουμε παραγωγικούς φορείς και άλλα ιδρύματα.

 

Θα δούμε στο κλιμάκιο και τον βουλευτή κ. Κώστα  Καραμανλή από τις Σέρρες, τον εν ενεργεία βουλευτή και αυτό θα ανακοινωθεί άμεσα» κατέληξε η ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.