Κύριο άρθροΠολιτική

Δραστηριότητες δήμαρχου Νέστου Β. Τσομπανόπουλου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ

 Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Δράμα, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα επίσκεψη του στον Δήμο Νέστου την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. θέλησε να ενημερωθεί για το έργο της γεωθερμίας αλλά και για άλλα θέματα του Δήμου Νέστου, από τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Τσομπανόπουλο όπου συναντήθηκαν αρχικά στο γραφείο του ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το θερμοκήπιο της γεωθερμίας. Εκεί ξεναγήθηκαν από τον επιχειρηματία του θερμοκηπίου.

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

 Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη ο Δήμαρχος Νέστου κ. Βαγγέλης Τσομπανόπουλος παρέστη στην τελετή ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου ως επίτιμο δημότη του Δήμου Παγγαίου την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στην Ελευθερούπολη. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου στην οποία παρακάθισαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Νέστου.

ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ

 Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Βαγγέλης Τσομπανόπουλος την Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου προκειμένου να συναντήσει τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης κ.Νικήτα Φραγκισκάκη. Η συνάντηση ορίστηκε ώστε ο Δήμαρχος Νέστου να δώσει εξηγήσεις για το γνωστό θέμα του Δημοτικού Σχολείου Γραβούνας μετά από κλήση  σε απολογία. Εκεί ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα και να αναφέρει όλες τις ενέργειες που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια ύστερα από καταγγελία που έγινε για το εν λόγω σχολείο.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ «Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η CHEF»

Με την παρουσία εκατό και πλέον γυναικών μέλη του ΚΑΠΗ Χρυσούπολης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Η γιαγιά μου η chef» όπου διαγωνίστηκαν για το καλύτερο γλυκό την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Ήταν μια πολύ ζεστή εκδήλωση που  ευχαριστήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Πρόεδρος ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη Ελένη, η Αντιπρόεδρος κα Ψυλλίδου Ελένη, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Χατουτσίδου Ελένη και η Δημοτική Σύμβουλος κα Κοσμίδου Λαρίσα.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή λειτούργησε και πάλι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέστου με επιχορήγηση μόνο από τα έσοδα του Δήμου. πάνω από 500 συμπολίτες μας πήραν είδη πρώτης ανάγκης για τις ημέρες των γιορτών. Ο Δήμος Νέστου είναι πάντα αρωγός στις ευπαθείς του ομάδες και ιδιαίτερα σε περιόδους εορτών. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου το παντοπωλείο επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ο οποίος και ευχαρίστησε την Πρόεδρο της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη Ελένη για την άρτια εξυπηρέτηση των δικαιούχων και ιδιαίτερα το προσωπικό της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ καθώς και τους εθελοντές που για ακόμη μια φορά έθεσαν εαυτόν στο κοινωνικό αυτό λειτούργημα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΜΘ

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ.   Μέτιου Χρήστου με όλους τους Δημάρχους για προβλήματα και θέματα που απασχολούν τους Δήμους τους ύστερα από δική του πρόσκληση τον Δήμαρχο Νέστου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βαλσαμίδης Νίκος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή παρουσία και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Στο κέντρο ΠΑΡΟΥΣΙΑ ως είθισται πραγματοποιήθηκε και φέτος, ο χορός της Νεολαίας των Ποντίων του Δήμου Νέστου. Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκδήλωση ενώ ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση που συγκεντρώνει πλήθος νέων ανθρώπων. Παρέστησαν ακόμη, ο Πρόεδρος Αναπτυξιακής κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Ορεινού κ. Τουμπεκτσής Δημήτρης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Χατουτσίδου Ελένη και η  δημοτική σύμβουλος κα Κοσμίδου Λαρίσα.

ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της τρίτης ηλικίας στον Ορεινό την Κυριακή  18 Δεκεμβρίου . Φέτος η γιορτή έγινε στον Κεχρόκαμπο για πρώτη φορά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου που ήταν κατάμεστη. Τοπικοί καλλιτέχνες ανέλαβαν την διασκέδαση των παρευρισκομένων ενώ το τραπέζι ήταν προσφορά του Δήμου Νέστου. Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με πλήθος δημοτικών του συμβούλων. Το γλέντι κράτησε ως αργά.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του θεατρικού εργαστηρίου της Αναπτυξιακής με την κωμωδία του Anthony Nielson “Ψέμα στο Ψέμα” σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Τσομπανόπουλου. Για πρώτη φορά τα εισιτήρια και των τριών ημερών είχαν προπωληθεί πριν την έναρξη των παραστάσεων με αποτέλεσμα και στις τρεις παραστάσεις να επικρατεί το αδιαχώρητο. Πολύς κόσμος δεν κατάφερε να προμηθευτεί το πολυπόθητο εισιτήριο με αποτέλεσμα να σκέφτονται πολύ σοβαρά στην Αναπτυξιακή το ενδεχόμενο επανάληψης των παραστάσεων για την περίοδο των φώτων. Το κοινό έφευγε από τις παραστάσεις με εγκωμιαστικά σχόλια ενώ τα γέλια και τα χειροκροτήματά τους κατά την διάρκεια της παράστασης απογείωναν την ερμηνεία των ηθοποιών. Πλούσια σκηνικά και κοστούμια, εντυπωσιακή μουσική, άψογη σκηνοθεσία και ακριβείς ερμηνείες συνέθεταν την απόλυτη επιτυχία. Στην παράσταση της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου που ήταν και η επίσημη πρεμιέρα παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με σύσσωμη την δημοτική του ομάδα, ο Διευθυντής Αστυνομίας  Καβάλας κ. Γκράνας, ο πρώην βουλευτής κ. Πασχαλίδης καθώς και ο σπουδαίος θεατρικός συγγραφέας κ. Κούφαλης Αντώνης ο οποίος κατά την λήξη της παράστασης συνεχάρη τον Γιώργο Τσομπανόπουλο για την άρτια σκηνοθεσία λέγοντας χαρακτηριστικά πως λυπάται που έχασε τις προηγούμενές του δουλειές. Πάνω από  1000 θεατές παρακολούθησαν την παράσταση. Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας καθώς και τους επισκέπτες από όμορους δήμους που κατέκλεισαν το θέατρο. Ο Πρόεδρος Αναπτυξιακής κ. Παπαθεοδώρου προλόγισε την παράσταση και τις τρεις βραδιές ενώ αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που έγιναν στον χώρο του θεάτρου και ιδιαίτερα για τα καμαρίνια που όπως ανέφερε ανταγωνίζονται πλέον αυτά των αθηναϊκών θεάτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *