Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πάσχα 2020

Και φέτος εν όψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Λίκνο Αγάπης» με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προέβει στην διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες.

Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε από στελέχη και εθελοντές της Α.Μ.Κ.Ε., τη Τρίτη 14 Απριλίου, αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι σχετικές άδειες από τις αρμόδιες αρχές.

Διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 323 συμπολίτες μας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών σίτισης τους.

Τα τρόφιμα, τα οποία δεματοποιήθηκαν και διανεμήθηκαν, προσέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μέσα από την κοινωνική του δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και η εταιρία ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΑΤ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε, στα πλαίσια στήριξης των κοινωνικών δράσεων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Λίκνο Αγάπης».

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και τα μέλη μας που συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης, όπως επίσης και την εταιρία Εν-Τύπωση η οποία και διέθεσε το όχημα αλλά και προσωπικό για την διανομή των δεμάτων.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στις καρδιές όλου του κόσμου. (Εκ της Διοικούσας Επιτροπής)» τονίζεται από πλευράς του Νομικού Προσώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.