Διευκρινήσεις του Γηροκομείου για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, αρνητικά τα τεστ

Από την Διεύθυνση του Πουλίδειου Γηροκομείου, σχετικά με το θετικό κρούσμα κορωνοϊού  που εντοπίστηκε σε τρόφιμο του ιδρύματος  στις 6/8/2020  ανακοινώνονται τα εξής:

Το πρώτο μοριακό τεστ  Covid – 19 που έγινε ιδιωτικά με υπόδειξη του γιατρού του  ιδρύματος στον συγκεκριμένο φιλοξενούμενο, ήταν αμφίβολο (οριακά θετικό).

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για νοσηλεία άλλου νοσήματος και στην συνέχεια προωθήθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από όπου επέστρεψε σε 5 ημέρες. Σε διάστημα 8 ημερών του έγιναν αλλεπάλληλα  επαναληπτικά μοριακά τεστ Covid – 19 σε πιστοποιημένα εργαστήρια στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα και 2 στην  Αλεξανδρούπολη, τα οποία ήταν όλα αρνητικά πάντα με συμπαράσταση και αρωγή  του Νομίατρου κ. Χρήστου Παπαδόπουλου και του γιατρού του ιδρύματος κ. Διαλεχτό Μεγγίδη.

Παράλληλα έγινα και  συνεχίζουν, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ από 2 τέστ  Covid σε όλο το προσωπικό και τους τροφίμους.  

Όλα έχουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα

Στο Πουλίδειο Γηροκομείο από την εμφάνιση της πανδημία εφαρμόζονται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα πρόληψης και αντιμετώπισης που υποδεικνύει ο ΕΟΔΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.