Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου Καβάλας για τα δρομολόγια Καβάλας – Πρίνου

Το Επιμελητήριο Καβάλας έστειλε την εξής επιστολή στον  Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας  κ. Σαντορινιό Νεκτάριο:

«Το Επιμελητήριο Καβάλας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, για την απαράδεκτη απαξίωση και συνεχή υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής γραμμής Καβάλας – Πρίνου, που από ότι διαφαίνεται,  κάποιοι ουσιαστικά, επιθυμούν την κατάργηση της σύνδεσης του Νησιού της Θάσου  με την πόλη της Καβάλας και γενικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Πάγια θέση του Επιμελητηρίου Καβάλας ήταν και είναι η απρόσκοπτη και όσον το δυνατόν συχνότερη σύνδεση ακτοπλοϊκώς του Νησιού της Θάσου με το χερσαίο τμήμα της Καβάλας η οποία εξυπηρετεί όχι μόνο εμπορικούς και τουριστικούς σκοπούς, αλλά και κοινωνικούς. Η ύπαρξη αυτής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης κρίνεται απαραίτητη καθώς συμβάλλει στην αναβάθμιση της εμπορικής κίνησης τόσο της πόλης της Καβάλας όσο και της Θάσου και λειτουργεί προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, θεωρούμε επιβεβλημένη την ύπαρξη και διατήρηση της γραμμής Καβάλα- Πρίνος, με την πεποίθηση ότι συμβάλλει ουσιαστικά στην αρτιότερη εξυπηρέτηση του επιχειρηματικού κόσμου, του τουρισμού,  του επιβατικού κοινού και γενικότερα στην κάλυψη των κοινωνικών αναγκών των συνανθρώπων μας.

Η αναβάθμιση  και ενίσχυση των δρομολογίων της ακτοπλοϊκής γραμμής, είναι επιβεβλημένη και είναι απαίτηση του συνόλου της κοινωνίας της Καβάλας και της Θάσου ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ»

Ο πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.