Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για το αφορολόγητο όριο για τους αυτοαπασχολούμενους

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του τονίζει τα εξής:

«Περισσότερο από το μισό μας εισόδημα θα πληρώνουμε σε φόρους οι ελεύθεροι επαγγελματίες σύμφωνα με το νέο νόμο της κυβέρνησης. Γεγονός που θα οδηγήσει χιλιάδες συναδέλφους σε διακοπή εργασιών κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι συνεχίζεται η ίδια παράλογη νομοθεσία και ανάλγητη πολιτική. Το πολυδιαφημισμένο πρωτογενές πλεόνασμα τους το βλέπουμε στις τσέπες μας, στα άδεια μας ταμεία, στα καθημερινά λουκέτα, στη φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση των μικρών αυτοαπασχολουμένων. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια υπέρμετρη και πέραν των δυνατοτήτων μας φορολογική και ασφαλιστική επιβάρυνση. Καλούμαστε να  πληρώνουμε για καθαρά κέρδη  έως 10.000 € φόρους 2.850 ή 2900€, τέλος επιτηδεύματος 600 ή 1000€, για το Ταμείο περίπου 2000.€, με αποτέλεσμα να μένουν 4550 ή 4100€ ετησίως. Δηλαδή μας καλούν να ζήσουμε με το μεγαλειώδες ποσό των 380 ή 340€ αντίστοιχα το μήνα!!!!

 

ΖΗΤΑΜΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

 

και καλούμε τους συναδέλφους την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.30 με 9.30 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Καβάλας».

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση