Διακρίσεις για τα παιδιά του ΑΟΑ Πρωταθλητών στην Πτολεμαΐδα

Με 6 αθλητές και αθλήτριες που έφεραν σημαντικές διακρίσεις στο σύλλογο, έλαβε μέρος ο ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας στο «3ο Ε1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις 12, 14 και 16 ετών». Οι αγώνες έγιναν στην Πτολεμαΐδα από τις 27 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου. Όλα τα παιδιά του ΑΟΑ Πρωταθλητών αγωνίστηκαν στις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών 12 ετών. Συγκεκριμένα έπαιξαν οι Βασιλειάδης Αλέξανδρος, Χατζηαβραάμ Νικόλαος, Σίσκου Στρατηλάτη Ευγενία, Μπαρμπαγιάννη Ανδρομάχη, Μπατζή Μερόπη και η 10χρονη Χατζηαβραάμ Ελένη. Η κατάταξή τους:

ΔΙΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 12 ΕΤΩΝ

1η θέση: ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ- ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

8άδα: MΠΑΤΖΗ ΜΕΡΟΠΗ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΛΕΞ/ΔΡΑ (ΟΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

ΔΙΠΛΑ ΑΓΟΡΙΩΝ 12 ΕΤΩΝ

3η θέση: ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΒΙΚΤΩΡ (ΑΟΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

8άδα: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ – ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)

ΜΟΝΑ ΑΓΟΡΙΩΝ 12 ΕΤΩΝ

16άδα: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ

ΜΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 12 ΕΤΩΝ

8άδα: ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

16άδα: ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

16άδα: ΜΠΑΤΖΗ ΜΕΡΟΠΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Συγχαρητήρια στους νικητές, τις νικήτριες και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στους επιστημονικά καταρτισμένους Γυμναστές- προπονητές- προπονήτριες (με πανελλήνιες διακρίσεις) του Ομίλου μας για την εξαιρετική δουλειά που καταβάλουν από τις μικρές ηλικίες των ακαδημιών η οποία αποτυπώνεται σε αποτελέσματα και κολακευτικά σχόλια από όλους βοηθώντας τον Όμιλο και ολόκληρο το Νομό Καβάλας αλλά και την Α’ Ένωση όπου ανήκει να γίνουν σημεία αναφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.