ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

“Διαγωνισμός γλυπτικής στην άμμο με ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Καλαμίτσας   Νίκο Μωυσίδη

Διαγωνισμός γλυπτικής στην άμμο θα γίνει στην Καλαμίτσα την Κυριακή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Καλαμίτσας κ. Νίκο Μωυσίδη θα είναι μία ευχάριστη και δημιουργική ημέρα για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα ανέφερε  ότι “ είναι ο 3ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην Άμμο.. Φέτος για πρώτη φορά οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν και διαδικτυακά. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6936675353. Και όλα αυτά για να είμαστε καθόλα έτοιμη για το διαγωνισμό που θα γίνει στις 7 Ιουλίου. Ένας διαγωνισμός που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια από τον Σύλλογο μας στην Καλαμίτσα. Θα αρχίσουμε στις 10.30 σε έναν διαγωνισμό που μικροί και μεγάλοι συγκεντρώνονται στην παραλία της Καλαμίτσας και χωρίζονται σε ομάδες που τις δηλώνουν είτε από πριν είτε εκείνη την ημέρα.

Εμείς χωρίζουμε την άμμο σε οικόπεδα και το κοινό συμμετέχει και δημιουργεί, περνώντας όμορφα, αφήνοντας την φαντασία του ελεύθερη, και δημιουργούν ωραία έργα.

Εμείς έχουμε την κριτική μας επιτροπή έτοιμη, που αποτελείται από την Art Atacck, μια και είναι πιο ειδικοί καλλιτεχνικά. Φέτος θα έχουμε στην κριτική επιτροπή και τον Χάρη Παλτόγλου, τον προπονητή και τον κ. Χρήστος Μασάνη, πρόεδρο του ΝΟΘΑΚ.

Περνάμε όμορφα, δημιουργούνται ωραία εκθέματα και το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό. Μπορεί εκεί να δει κανείς ωραία πράγματα. Ενήλικες και παιδιά, οικογένειες φέρουν ωραίο αποτέλεσμα”.

ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ

Ο ίδιος τόνισε στην συνέχεια ότι «αυτή η κίνηση γίνεται για να δοθεί χαρά στα παιδιά και για να φύγουν από το σπίτι, να κάνουν κάτι διαφορετικό, όμορφο και κύρια δημιουργικό. Συνεργάζονται, δημιουργούν, μουσική και χορός στο τέλος και εμείς πάντα κοντά τους.

Όλη η εκδήλωση έχει έτσι και αλλιώς βέβαια ανοδική πορεία ενώ αρέσει στον κόσμο και ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει. Ελπίζουμε όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνει ο διαγωνισμός και γιατί όχι να δούμε κάποια στιγμή και ένα φεστιβάλ στην πόλη μας, όπως άλλωστε γίνεται σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Αξίζει ο κόπος να έρθει κάποιος και να το παρακολουθήσει, είτε ως θεατής είτε ως συμμετέχων!

Μέχρι και φόρμουλα ένα αυτοκίνητα είδαμε στην άμμο, κάστρα, ζώα και αξίζει η συμμετοχή. Πληροφορίες υπάρχουν και αναμένουμε».