Διήμερο προσφορών για τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών Αφοί Ξανθόπουλοι  της Καβάλας

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών Αφοί Ξανθόπουλοι διοργανώνουν 2ήμερο προσφορών. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους καταναλωτές να προμηθευτούν προϊόντα ηλεκτρικών ειδών στο κόστος.

Μια πρωτοβουλία που τείνει να γίνει θεσμός εδώ και 4 χρόνια. Μιλώντας με τον υπεύθυνο του καταστήματος κ. Αλκιβιάδη Ξανθόπουλο μας ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι και μια ανταπόδοση από πλευράς καταστήματος για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο αγοραστικός κόσμος της Καβάλας εδώ και 42 χρόνια στην επιχείρηση του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ:

H κύρια δραστηριότητα της είναι η λιανική πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης με την ταυτόχρονη παροχή πλήρους πακέτου υπηρεσιών όπως μεταφορά, εγκατάσταση, service.

Η Welcomestores Αφοί Ξανθόπουλοι  συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση με την φρεσκάδα, την προστασία και την ευελιξία μια νέας δυναμικής, οικονομικά υγιούς και καθαρά ελληνικής αλυσίδας.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ:

Ολοκληρωμένη συλλογή από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς. Καθαρές τιμές και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό  Προσωπική σχέση με τον καταναλωτή Προτάσεις και λύσεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς . Ζεστό και οικείο στον καταναλωτή περιβάλλον, που καλλιεργεί μια σχέση εμπιστοσύνης. Φιλική ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Εταιρία διαθέτει στην εγχώρια αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων της, τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

Μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές Εντοιχιζόμενες συσκευές, Συσκευές εικόνας και ήχου Προϊόντα τεχνολογίας (Πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας)Μικροσυσκευές, Συσκευές κλιματισμού, θέρμανσης Εποχιακά προϊόντα,  29 και 30 Σεπτεμβρίου, στη Welcomestores ΑΔΕΡΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!!!

Καβάλα, Γαλλικής Δημοκρατίας 10 και στα Αμισιανά, 8ο χλμ. Καβάλας-Ελευθερούπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.