ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Διήμερη αιμοδοσία στην Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας Παρασκευή και Σάββατο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας «Στέλλα Μανώλα- Κούρτη»  θα πραγματοποιήσει την 58η  διήμερη εθελοντική  αιμοδοσία στην Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας την Παρασκευή και το Σάββατο, από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο νέος –πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασιλειάδης Γιώργος  ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την μεταφορά των ιδεών της εθελοντικής αιμοδοσίας  ενώ στην συνέχεια ευχαρίστησε τον τέως πρόεδρο του συλλόγου κ. Παπαζωγράφου,  που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, για το γεγονός ότι πρόσφερε επί 20 ολόκληρα χρόνια στον σύλλογο με μέγιστη ευαισθησία για τους συμπολίτες τους. Στην συνέχει παρουσίασε το νέο ΔΣ του συλλόγους ξεκινώντας από τα μέλη που είναι οι κ.κ. Κελεσόγλου Κατερίνα, Πασβάντη Χρήστο, και Καραμφυλίδη Δημήτριο. Ταμίας είναι η κ. Γιαμουλόγλου Μαρία, Γενικός Γραμματέας ο κ. Παγώνης Κωνσταντίνος και Αντιπρόεδρος ο Στάθης Αργυρίου.

ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Ο κ. Βασιλειάδης εξομολογήθηκε ότι με πολύ δυσκολία δέχτηκε την θέση του προέδρου καθώς αυτός ο ιστορικός σύλλογος που ιδρύθηκε από το 1989 είναι από μόνος του ένα πολύ βαρύ φορτίο το οποίο όμως μέσα σε ένα καράβι έμαθε να επιβιώνει μέσα από τρικυμίες και φουρτούνες ακούραστα.  Πρόσθεσε δε πως τα μέλη του συλλόγου δεν ασχολήθηκαν με αυτόν για προσωπικές φιλοδοξίες αλλά από εθελοντισμό  χωρίς δεύτερες σκέψεις.  Ο κ. Βασιλειάδης απηύθυνε  πρόσκληση σε όλους να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία ενώ ευχαρίστησε το Νοσοκομείο που είναι συνδιοργανωτής αλλά και τον Στρατηγό Ρώσση Σπυρίδωνα για την παραχώρηση της Λέσχης. Επίσης ευχαρίστησε τους φούρνους Φελαχίδη, τα καύσιμα Λιπαντικά Πούλου, τα ορθοπεδικά Ίασης, τα μπαχαρικά Αρμένος, και το μεταλλικό νερό Βίκος που είναι οι χορηγοί της αιμοδοσίας όπως και την εταιρεία Fingerprint για τον υπολογιστή που τους δώρισε Τέλος ανέφερε ότι στα ευχάριστα είναι το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των αιμοδοτών τους κατεβαίνει αλλά όπως σχολίασε το ζητούμενο είναι να παραμένουν τακτικοί αιμοδότες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *