Διέψευσε τις ειδήσεις για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών στο Νοσοκομείο Καβάλας ο διοικητής, Ντίνος Κλειτσιώτης

 

 

 

Αποκλιμακώνονται σταδιακά τα περιστατικά του κορωνοϊού στην Καβάλα και λόγω των εμβολιασμών, ενώ ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης δήλωσε πως θα ερευνήσουν το ενδεχόμενο να έχουν δοθεί πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «αιωρείται κάτι το οποίο δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας στο Νοσοκομείο. Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα, θα το δούμε και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει συμβεί κάτι. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας, αλλά πέραν αυτού θα κάνουμε τις έρευνες που απαιτούνται μήπως και μας έχει ξεφύγει κάτι.

Στο Νοσοκομείο έχουμε 1000 εργαζομένους. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπεύθυνο στο εμβολιαστικό κομμάτι, ένας γιατρός με 35 χρόνια προϋπηρεσίας και χαίρει την εκτίμηση όλων. Τα δημοσιεύματα τα έχω διαψεύσει αλλά από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα θα κάνουμε ό,τι απαιτείται και ό,τι λένε τα πρωτόκολλα για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν έχει συμβεί κάτι».

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Για τα περιστατικά του κορωνοϊού είπε ότι «τις τελευταίες μέρες τα θετικά που χρήζουν νοσηλείας έχουν αυξηθεί στο Νοσοκομείο μας. Σήμερα νοσηλεύουμε 38 ασθενείς στην κλινική και 7 στη ΜΕΘ. Είναι ανησυχητικό το γεγονός της αύξησης των κρουσμάτων γι’ αυτό θα πω για πολλοστή φορά στους Καβαλιώτες να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το λένε όλοι οι έγκριτοι γιατροί. Έτσι θα στηθεί το τοίχος προστασίας κατά του ιού. Το ποσοστό εμβολιασμών στην Π.Ε. Καβάλας είναι γύρω στο 65% και δεν αρκεί, πρέπει να φτάσουμε στο 80%-85%. Οι συμπολίτες μας να ενημερωθούν από το γιατρό που εμπιστεύονται και να εμβολιαστούν.

Δεν αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις τον περασμένο Νοέμβριο και τον Ιανουάριο που νοσηλεύαμε μέχρι και 175 ασθενείς. Η μετάλλαξη «Δ» έχει πιο ήπια χαρακτηριστικά αλλά δεν παύει η νοσηρότητά της να είναι επικίνδυνη.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου μας, τώρα που είναι και λιγότεροι μετά την αναστολή εργασίας όσων δεν εμβολιάστηκαν, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα άτομα που είναι σε αναστολή, σύντομα θα αντικατασταθούν και θα καλυφθούν τα κενά. Είμαι σίγουρος όμως ότι από αυτούς που βγήκαν σε αναστολή κάποιοι θα κάνουν το εμβόλιο και θα γυρίσουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση