Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Στράτος Μακρογιαννίδης δημοσιεύματα περί κατάργησης της αστικής γραμμής «2» της Δεξαμενής

Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Στράτος Μακρογιαννίδης δημοσιεύματα περί κατάργησης της αστικής γραμμής «2» της Δεξαμενής. Ο πρόεδρος του φορέα αναφέρθηκε στα δρομολόγια της γραμμής ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «ζητήθηκε η γνώμη μου για το δρομολόγιο της Δεξαμενής κι εγώ όχι μόνο τους είπα ότι υπάρχει η γραμμή, τους είπα ακριβώς και τη ροή των δρομολογίων, δηλαδή κάθε πότε γίνεται το δρομολόγιο συγκεκριμένα και δεν τους είπα σε καμία περίπτωση ότι η γραμμή θα κλείσει όπως διέρρευσε από κάποιον δημοσιογράφο. Μπορώ να το επαναλάβω, η γραμμή της Δεξαμενής δουλεύει καθημερινά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 ανά μισή ώρα, από τις 11 μέχρι τις 3 δουλεύει κάθε 20 λεπτά, από τις 3 μέχρι τις 10 το βράδυ δουλεύει ανά μισή ώρα. Το Σάββατο είναι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, μόνο την Κυριακή δεν έχουμε στη Δεξαμενή λόγω του ότι δεν υπάρχει επιβατική κίνηση. Αυτό είπα, λάθος ερμηνεύτηκε, λάθος τυπώθηκε και λάθος τα είπε κάποιος δημοσιογράφος. Αυτά που είπαν και γράψανε ότι θα κοπούν και άλλες γραμμές είναι αναλήθειες, οπότε  μπορώ να το διορθώσω και να πω στους επιβάτες της γραμμής αυτής πως όχι δεν θα κλείσει η γραμμή».

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Για τις υπόλοιπες γραμμές σχολίασε πως «κινούνται πολύ καλά τώρα γιατί εμείς δουλεύουμε με μαθητές και φοιτητές περισσότερο, δηλαδή από τη στιγμή που είναι ανοιχτά τα σχολεία δουλεύουμε καλύτερα εμείς διότι η βασική επιβατική κίνησή μας είναι από φοιτητές, μαθητές και συνταξιούχους. Είναι βέβαια μια μεταβατική περίοδος λόγω της κρίσης, λόγω του ότι μας έχουν ανεβάσει το ΦΠΑ από το 13% στο 24%, φορολογηθήκανε τα αυτοκίνητα, είναι πολλά τα χρήματα αυτά με το ΦΠΑ και τη φορολογία οπότε οι μέτοχοί μας είναι σε όχι καλή οικονομική κατάσταση. Γιατί συνεχώς πληρώνουμε, φορολογούμαστε κι εμείς και τα αυτοκίνητά μας, ανέβηκε και το ΦΠΑ και όλο αυτό είναι δυσβάσταχτο που ζούμε αυτήν την εποχή».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετικά με το θέμα του προγράμματος που θα βοηθήσει ώστε να διευκολύνονται οι συνταξιούχοι, σημείωσε πως «ναι όντως είχαμε μια συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο. Πήγαμε εκεί στην Κομοτηνή, συναντηθήκαμε, το είδε το πρόγραμμα, θέλει λίγο να το δουλέψει με τους συνεργάτες του, νομίζω ότι θα περάσει τελικά το πρόγραμμα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του πώς θα το δουλέψει. Είμαστε σε καλό δρόμο να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα, κάποιες γραμμές που είναι άγονες να τις πριμοδοτήσει η Περιφέρεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *