Δελτία τύπουΚύριο άρθρο

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας: Δημιουργία και φιλοξενία Λεσχών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» στο πλαίσιο  προώθησης της φιλαναγνωσίας κάνει γνωστή την πρόθεσή της να συμβάλει στη δημιουργία και φιλοξενία Λεσχών Ανάγνωσης.

Η Λέσχη Ανάγνωσης αποτελείται ουσιαστικά από μια μικρή ομάδα ανθρώπων  με κοινό στόχο και σκοπό  την ανταλλαγή απόψεων έπειτα από αναγνώσεις βιβλίων συγκεκριμένης θεματολογίας.

Προϋποθέσεις δημιουργίας Λέσχης Ανάγνωσης:

Ελάχιστος αριθμός ατόμων, οκτώ. Συνάντηση των μελών της Λέσχης σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Δημιουργία κανονισμού από τα μέλη της Λέσχης για τη σωστή λειτουργία της.

θεματολογία της Λέσχης Ανάγνωσης:

Η θεματολογία αποφασίζεται κατόπιν κοινών ενδιαφερόντων των μελών που θα δημιουργήσουν μια ομάδα. Για παράδειγμα μπορεί να ασχολείται με διάφορα είδη λογοτεχνίας όπως: αστυνομικό μυθιστόρημα, διήγημα, ιστορικό μυθιστόρημα, ποίηση  καθώς επίσης και με άλλες θεματικές κατηγορίες όπως: λαογραφία, φιλοσοφία, μαγειρική, τέχνες κ.α.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την παραπάνω δράση να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο τηλέφωνο 2510 222770 εσωτερικό 2, για  να κάνουν γνωστή την πρόθεσή τους.

Μια σκέψη για το “Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας: Δημιουργία και φιλοξενία Λεσχών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *