ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δεν τίθεται θέμα Lock Down στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου

Δεν τίθεται θέμα Lock Down στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπότη δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο καθώς τα κρούσματα υποχωρούν.

¨όπως εξήγησε “Είναι γεγονός πως υπήρξε μια κάποια αναστάτωση ενώ όλα είναι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης και της πολιτικής προστασίας. Είτε lockdoawn, είτε μείωση των ωρών κυκλοφορίας, είτε άλλες απαγορεύσεις όλα είναι στο παιχνίδι και όλα θα γίνουν αν χρειάζεται να πάρουμε μέτρα.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φαίνεται στην περιοχή μας και ίσως να είναι απλές φήμες και στην απαισιοδοξία του κόσμου.

Στον Πόρο πάρθηκαν μέτρα αλλά εδώ μάλλον πάμε για ύφεση, οπότε ας είμαστε ψύχραιμοι, ας κρατήσουμε τα μέτρα με μάσκες, πλύσιμο και αποστάσεις οπότε όλα είναι στο χέρι μας. Φημολογίας μπορεί να υπάρχουν αλλά ας ακούσουμε μόνο τις επίσημες φωνές»

ΤΗΡΟΥΝ …..

Και πρόσθεσε πως «Όλα τα καταστήματα τηρούν τους όρους υγιεινής και πρόβλημα βλέπω μόνο στις τράπεζες με συνωστισμό. Και στις εκκλησίες λαμβάνονται όλα τα μέτρα και γενικά όλοι λαμβάνουν μέτρα ενώ όλα από εμάς εξαρτώνται. Αν εμείς είμαστε σωστοί δεν θα έχουμε κανένα φόβο. Όλα θέλουν προσοχή. Μην παίρνουμε τα πράγματα αψήφιστα.

Όσο για τον τουρισμό έρχονται οι άνθρωποι που έχουν μόνιμες κατοικίες. Βαλκάνιοι δεν ήρθαν βέβαια και είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι ενώ όλοι μιλούν για έναν δύσκολο χειμώνα” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *