Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το Wood Water Wild Festival στην Παλιά Καβάλα λόγω του κορωνοϊού

Δεν θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα το Wood Water Wild Festival στην Παλιά Καβάλα λόγω του κορωνοϊού. Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Προμούσας σημείωσε ότι μόνον για φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί αυτός ο σπουδαίος θεσμός.

 Ο κ. Προμούσας εξήγησε πως «Είναι γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα το Wood Water Wild Festival θα είναι μια από τις δράσεις που δεν θα γίνουν φέτος. Άλλωστε και ο Δήμαρχος στο  Δημοτικό Συμβούλιο  είχε πει ότι θα είναι περιορισμένες οι δράσεις που θα γίνουν φέτος.

 Από όσο γνωρίζω λοιπόν εξετάζεται με ποια μορφή θα γίνει  το Cosmopolis αλλά το Wood Water Wild Festival μαζί με μια σειρά από άλλες δράσεις δεν θα γίνουν.

 Ήδη έχω επαφές με ανθρώπους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας  «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»  και θα βγει ανακοίνωση και στο Διαδίκτυο αλλά και στο facebook όπου θα γίνεται γνωστό ότι φέτος το φεστιβάλ δεν θα γίνει.

 Είναι αναμενόμενο άλλωστε, από την στιγμή  που έχουμε και ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι φεστιβάλ, μουσικά φεστιβάλ κλπ φέτος το καλοκαίρι δεν θα γίνουν».

 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Ο κ. Προμούσας σχολίασε πως  «Οπότε βάσει των μέτρων και του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται  κάποιες δράσεις δυστυχώς φέτος δεν θα τις έχουμε.  Όμως αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι φέτος το Φεστιβάλ δεν έχει πάψει να υπάρχει και του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, ακόμη καλύτεροι, ανανεωμένοι.  Ξέρουμε ότι ο κόσμος το αγαπά το Φεστιβάλ, το θέλει και πρόκειται για Φεστιβάλ που το  έχει αγαπήσει  ο κόσμος και ιδίως η νεολαία οπότε θα είμαστε έτοιμοι του χρόνου τον Ιούνιο αν βέβαια όλα πάνε καλά και τελειώσει η πανδημία που μας έχει ταράξει και ελπίζοντας να βγει και το εμβόλιο,  το φεστιβάλ να γίνει και να είναι και πάλι κοντά μας».

 ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ίδιος κάνει λόγο για ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια από 3 ανθρώπους που είχαν την ιδέα. «Στην συνέχεια  ο Σύλλογος Κατοίκων Παλιάς Καβάλας με τον τότε Δήμο Φιλίππων αγκάλιασε την όλη προσπάθεια.  Πέρασε μάλιστα και ένα διάστημα που ουσιαστικά με την ένωση των Δήμων και δεν  υπήρχε ουσιαστικά Δήμος Φίλιππων, για 2-3 χρόνια το είχε πάρει το Φεστιβάλ ουσιαστικά επ`  όμου ο Σύλλογος Παλιάς Καβάλας στον οποίο ήμουν και Πρόεδρος επί 8  χρόνια. Αλλά και τα παιδιά που πήραν τα ηνία του Συλλόγου όλα κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια και όλοι μαζί το φτάσαμε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Ξεκίνησε ως ένα Φεστιβάλ στα πλαίσια του εθελοντισμού και της συλλογικότητας και στην συνέχεια κι ο Δήμος Καβάλας και ο τότε δήμαρχος κ. Σιμιτσής και η πρώην δήμαρχος κ. Τσανάκα το στήριξαν και το έφτασαν εδώ που το έφτασαν.  Είναι κάτι πολύ διαφορετικό, φεύγει από τα στερεότυπα που έχουν τα φεστιβάλ. Είναι μέσα στην φύση με πολλές δραστηριότητες, με μουσικά δρώμενα και πράγματι στεναχωριόμαστε πάρα πολύ για αυτή την εξέλιξη μια και το φεστιβάλ είναι σαν παιδί μας και ο κόσμος το αγαπάει. Ωστόσο όπως είπα τίποτε δεν τελειώνει, θα το κάνουμε και του χρόνου ενώ θα δοθούν λεπτομέρειες από τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σαν βασικό συνδιοργανωτής μαζί με το Δήμο Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.