ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Δεν θέλουμε την συγχώνευση του 5ου και του 6ου Νηπιαγωγείου Καβάλας» δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων   Μαριάννα Δρόσου

Με τον Αντιδήμαρχο Καβάλας κ. Δημοσθένη Τουλκίδη συναντήθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαριάννα Δρόσου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνένωση του 5ου και του 6ου Νηπιαγωγείου, κάτι με το οποίο διαφωνεί ο σύλλογος.

Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών κ. Δημοσθένη Τουλκίδη έγινε πριν από λίγες ημέρες στο δημαρχείο. Εκεί ήταν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Όπως είπε η πρόεδρος Μαριάννα Δρόσου η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κυρίως με σκοπό την εξεύρεση μόνιμης στέγης για το 6ο νηπιαγωγείο.

Η συγκεκριμένη στέγη αναζητείται με τη βοήθεια και του κ. Τουλκίδη αλλά και της προέδρου του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Ευαγγελίας Δρακονάκη. Η κ. Δρόσου σημείωσε ότι η Ένωση θα περιμένει απαντήσεις από τους δύο εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, επιμένοντας να βρεθεί νέος χώρος για το νηπιαγωγείο που λειτουργώντας ανεξάρτητα και σε δικό του κτήριο δε θα κινδυνεύσει να συγχωνευθεί με το 5ο νηπιαγωγείο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Πρόσθεσε δε πως «Έχει γίνει εισήγηση στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα. Εδώ και χρόνια το 6ο Νηπιαγωγείο Καβάλας αναζητά μόνιμη στέγη. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι καινούριο.

Απλά εμείς θέλουμε αφενός να μην συγχωνευθεί το 6ο Νηπιαγωγείο με το 5ο και αφετέρου να αποκτήσει επιτέλους μια μόνιμη στέγη. Για αυτό και ζητήσαμε τη γνώμη του κ. Τουλκίδη ώστε να μας προτείνει μέρος για το νηπιαγωγείο.

Όλοι μαζί ψάχνουμε και ο κ. Τουλκίδης σημείωσε ότι αναζητιέται άμεσα λύση. Και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας  κ. Μπαντίκος μας είπε ότι και αυτός θα αναμένει λίγο και θα περιμένουμε άπαντες επομένως».

ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟ

Σχετικά με το θέμα τοποθέτησης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ακίνητο της περιοχής Δεξαμενή για το οποίο αντοιδρούν γιατί είναι κοντά σε σχολεία, η κ.  Μαρίαννα Δρόσου μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

«Φυσικά η κεραία δεν εγκαταστάθηκε και δεν έχει λειτουργήσει. Άρα είμαστε σε καλό δρόμο» σχολίασε.

Τέλος, η ίδια ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να μεταφέρονται πλησιέστερα στο σχολείο τους με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ οι μαθητές του 2ου λυκείου και του 7ου γυμνασίου.

«Να πω και ένα ευχαριστώ μια και μέχρι τώρα απλά γκρίνιαζα. Ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναζητήσουμε το θέμα αφού η στάση έγινε ενώ ευχαριστώ και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας  κ. Μαρκόπουλο για τη δουλειά που έκανε. Ευχαριστώ και την Τροχαία. Μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Τσεντεμείδη  που από τη αρχή ήταν θετικός και του οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ αλλά και τους οδηγούς του που δέχονται και μπαίνουν μέσα εκεί για να μεταφέρουν τα παιδιά μας» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *