Κύριο άρθροΠολιτική

«Δεν είπα ότι θα είμαι υποψήφιος με κάποιον, είπα ότι δεν θα είμαι εκ νέου με την κ. Τσανάκα» διευκρινίζει ο Ιορδάνης Παπαντίδης

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας με τον κ. Ιορδάνη Παπαντίδη να αναδεικνύεται σε αντιπρόεδρο της. Άλλωστε πρώτευσε σε ψήφους κάτι που το έκανε γνωστό και στις δηλώσεις του.

Όπως ανέφερε «Για πρώτη φορά εμείς τα μέλη της ΝΟΔΕ εκλεγήκαμε από τις 4 κάλπες των καλλικρατικών Δήμων του νομού. Για πρώτη φορά έγινε αυτή η διαδικασία και το εκλογικό σώμα της ΝΔ μας εξέλεξε.

Μάλιστα 1650 ήταν οικονομικά τακτοποιημένοι στην Καβάλα και ψήφισαν περί τα 1300 άτομα. Εκλεγήκαμε βάσει της κατανομής 6 άνδρες και 3 γυναίκες. Στο σύνολο 9 εκλεγμένοι που είμαστε τα μέλη της ΝΟΔΕ. Ο Πρόεδρος εκλέγονταν από το ίδιο ψηφοδέλτιο.

Ποσόστωση είχαμε για τις γυναίκες ενώ έχουμε και τους 4 προέδρους της ΔΗΜΤΟ και 1 ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Άλλωστε 15μελης είναι η ΝΟΔΕ και από εκεί και πέρα προχωράμε.

Οι υποψήφιοι ήταν αρκετοί αλλά από εδώ και πέρα προχωράμε με έργο, με δουλειά στον τομέα γυναικών, επιστημόνων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλάβαμε τα αξιώματα μας όπως έχουν ως εξής:

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαράλαμπος Δράκος όρισε τις αρμοδιότητες των νέων αιρετών μελών ως εξής:

1) Αντιπρόεδρος: Παπαντίδης Ιορδάνης

2) Γραμματέας: Παπαδοπούλου Στέλλα

3) Ταμίας: Μπακιρτζής Σταύρος

4) Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας: Μουρελάτος Παράσχος

5) Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας: Ιωσηφίδης Αλέξανδρος

6) Υπεύθυνος εργαζόμενων ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα: Παπαδόπουλος Σωτήριος

7) Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Φραντζεσκάκης Εμμανουήλ

8) Υπεύθυνη παραγωγικών και επιστημονικών φορέων: Ευγενιάδου Σοφία

9) Υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων: Αθανασιάδου Σοφία».

ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ

Ο κ. Παπαντίδης ακολούθως σχολίασε ότι «Προσωπικά πήγα καλά, βγήκα πρώτος σε σταυρούς σε όλο το νομό. Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος εκ νέου με τον συνδυασμό της δημάρχου κ. Τσανάκα.  Η κ. Τσανάκα μου πρότεινε να αναλάβω μία θέση στην Διοίκηση  αλλά της είπα ότι είναι θέμα ηθικής για εμένα το να μην αναλάβω κάποια έμμισθη θέση. Αφού δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο της γιατί να αποχωρήσω μετά;

Και δεν δέχθηκα επειδή δεν θα είμαι υποψήφιος. Από εκεί και πέρα έχω κριθεί από το εκλογικό σώμα, είμαι ξεκάθαρος και το λέω παντού το σκεπτικό της απόφασης μου.

Δεν θα είμαι στο συνδυασμό και δεν είπα ότι θα πάω με κάποιον άλλο. Δεν αρνήθηκα ποτέ ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι φίλος μου. Κάνουμε παρέα. Κακώς λένε διάφορα».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *