ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια το Υδροπτέρυγο στη γραμμή Καβάλας- Λιμένα

Δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια το Υδροπτέρυγο στην γραμμή Καβάλας- Λιμένα παρότι ο φάκελος της εταιρείας είναι ολοκληρωμένος. Σύμφωνα με τον δημοτικό Σύμβουλο Θάσου κ. Αλέκο Ελευθερίου δεν έχει δηλώσει η εταιρεία δρομολόγια στο Λιμεναρχείο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τα δρομολόγια του δελφινιού δεν έχουν κατατεθεί σε καμία υπηρεσία για να μπορούν να εκτελεστούν από τη 1 Φεβρουαρίου. Πιθανότατα να γίνει την τελευταία μέρα. Δεν το γνωρίζουμε ακριβώς αυτό αλλά μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχουν κατατεθεί δρομολόγια από την εταιρεία ούτε στο Λιμεναρχείο, ούτε στο υπουργείο Ναυτιλίας. Τελευταία, όσο γνωρίζω, δεν είχε έλλειψη ο φάκελος, ήταν κανονικά συμπληρωμένος. Τώρα, τι άλλαξε, δεν ξέρω ακριβώς. Τότε ήταν κανονικός».

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΡΙΝΟΣ

Για τα δρομολόγια Καβάλας- Πρίνου που δεν εκτελούνται με την παραμικρή αφορμή, είπε ότι «οι άνεμοι το περασμένο διάστημα ήταν πράγματι ισχυροί και όπως ισχύει αυτό με τη νομοθεσία, στα 6 μποφόρ και ανάλογα βέβαια με τον καιρό, δεν εκτελούνται δρομολόγια. Ήταν τέτοιοι οι καιροί που δικαιολογούσε αυτό το γεγονός».

Για τους καπετάνιους που ακόμη και με όχι τόσο ισχυρούς ανέμους δεν εκτελούν  δρομολόγιο, είπε ότι «αυτό λεγόταν εδώ και χρόνια. Τώρα δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το καθεστώς, αλλά νομίζω ότι δεν παίρνει ευθύνη ο καπετάνιος αν δεν είναι καλός ο καιρός.

Σήμερα υπάρχουν αυτά τα δύο συγκεκριμένα δρομολόγια καθημερινά στην  γραμμή Καβάλας – Πρίνου.  Ευελπιστούμε ότι την Άνοιξη θα είναι περισσότερα  και τα καλοκαίρι ακόμη περισσότερα. Η Θάσος έχει ησυχία αυτήν τη στιγμή, περιμένει την άνοιξη για να ετοιμαστεί να κινηθεί τουριστικά το καλοκαίρι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *