ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δήμος Καβάλας προς Σάννυ Μπαλτζή: Ευχαριστούμε για τις υποτροφίες…

Τις ευχαριστίες του προς την Σάννυ Μπαλτζή για την προσφορά στη νεολαία της Καβάλας δύο υποτροφιών για ένα πλήρες διδακτικό έτος στην Πολιτική Ακαδημία “Political Academy”, εκφράζει με δήλωση του ο Δήμαρχος Καβάλας. Ο Θόδωρος Μουριάδης τονίζει ότι η προσφορά της Καβαλιώτισσας τραγουδίστριας, μουσικοσυνθέτριας και ποιήτριας φανερώνει το ασίγαστο ενδιαφέρον της για τη γενέθλια γη.

H ΔΗΛΩΣΗ

Η δήλωση αναφέρει σχετικά:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια, μουσικοσυνθέτρια και ποιήτρια, Σάννυ Μπαλτζή, διότι πρόσφερε στη νεολαία του Δήμου Καβάλας δύο υποτροφίες για ένα πλήρες διδακτικό έτος στην Πολιτική Ακαδημία “Political Academy”.

Με την εν λόγω επιλογή φανερώνει το ασίγαστο ενδιαφέρον της για τη γενέθλια γη και την ιδιαίτερη ευαισθησία που τη διακρίνει σχετικά με την ανάγκη απόκτησης εξειδικευμένων δεξιοτήτων από όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον στίβο της πολιτικής.

Η ισότιμη και απρόσκοπτη συμμετοχή στα κοινά είτε πρόκειται για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απαιτεί τον σχηματισμό μιας πιο λεπτομερούς και ολοκληρωμένης εικόνας για τις προϋποθέσεις ουσιαστικής συνεισφοράς της νέας γενιάς των πολιτικών του τόπου μας στο κοινωνικό σύνολο.

Είμαι σίγουρος ότι η προαναφερθείσα εξέλιξη θα μας οδηγήσει σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ικανό να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα συγκριτικά μας πλεονέκτημα».