ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Γιώργος Λουπέλης:  Θέλουμε στήριξη από τον κόσμο για το παραπάνω βήμα

Για όλα όσα συμβαίνουν αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου του Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλας μίλησε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Λουπέλης.  Αναφέρθηκε στην νίκη απέναντι στον Μ.Α Καρπερής, στις αποχωρήσεις αλλά και τους στόχους της ομάδας με τα νέα δεδομένα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην νίκη  κόντρα στον Μ.Α Καρπερής τονίζοντας ότι  «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Οι ίδιοι τους με την αξία τους πήραν αυτό το παιχνίδι, και οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αξίζουν περισσότερα από όσα πολλοί λένε. Τα δεδομένα στον ΑΟΚ τα γνωρίζουμε όλοι, το ότι υπήρξε μια αποχώρηση από το ΔΣ του Ερασιτέχνη δεν έχει κάποια σημασία, εμείς συνεχίζουμε κανονικά. Ο κύριος Σάββας Λαζαρίδης βοήθησε πάρα πολύ στον Α.Ο Καβάλα, αποχώρησε για δικούς του λόγους, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις επιχειρήσεις που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν οικονομικά, όμως ο αριθμός των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική δυναμική αυτής της πόλης. Κατανοώ πως ο κάθε επιχειρηματίας σε αυτές τις εποχές μπορεί να προτιμά να κρατήσει τα χρήματα του ή να τα δώσει κάπου που θεωρεί πως υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας εάν θέλουμε να γίνει κάτι καλύτερο ποδοσφαιρικά σε αυτήν την πόλη. Είμαστε εν αναμονή βοήθειας από τον Δήμο Καβάλας, ο οποίος μας έχει σταθεί σε αρκετά πράγματα. Περιμένουμε την στήριξη από τις αρχές του 2018 να είναι ακόμη μεγαλύτερη.»

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ

Πρόσθεσε δε πως «Εμείς σαν άνθρωποι του Δ.Σ περιμένουμε την πιο έντονη στήριξη του κόσμου ώστε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Στην αρχή ξεκινήσαμε να έχουμε ένα μικρό μπάτζετ, το οποίο το ανεβάσαμε πολύ περισσότερο από αυτό που υπολογίζαμε, κάναμε πολλά έξοδα που έπρεπε να γίνουν ώστε να αλλάξει μορφή η ομάδα από την προετοιμασία μέχρι και την μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών, αλλά για να γίνει η υπέρβαση πρέπει να έρθουν κι άλλοι δίπλα μας για να μας βοηθήσουν, ή κάποιοι οικονομικοί παράγοντες να έρθουν να βοηθήσουν τα ταμεία της ομάδας ή να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και με το εισιτήριο του να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα. Δυστυχώς το ΔΣ μας αποτελείται από ανθρώπους βιοπαλαιστές, κανένας μας δεν έχει την παραπάνω οικονομική άνεση και από το υστέρημα μας προσφέρουμε στο μπάτζετ της ομάδας. Λίγο να βοηθήσουν κάποιες επιχειρήσεις και λίγος περισσότερος κόσμος να έρθει στο γήπεδο ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κακή κατηγορία που έχει κολλήσει.»

ΜΑΓΑΖΙ-ΓΩΝΙΑ

Στο ερώτημα αν η ομάδα είναι «μαγαζί γωνία» απάντησε ότι «Όπως είναι λογικό εάν βγει η ομάδα στην Football League, δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να την τρέξει σε αυτή την επαγγελματική κατηγορία μετά θα πρέπει να βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας να επενδύσει πάνω σε αυτή την ομάδα. Όποιος έρθει θα βρει μια ομάδα χωρίς χρέη, όλοι οι παίκτες στην παρούσα σεζόν είναι πληρωμένοι. Με στεναχώρησε το γεγονός των αποχωρήσεων καθώς κάποιοι παίκτες ένιωσαν αδικημένοι και ζήτησαν να φύγουν. Όποιος δεν θέλει να μείνει στον ΑΟΚ για τον ΑΟΚ καλώς να φύγει. Για να ολοκληρώσω για το θέμα του επενδυτή, εάν η Καβάλα δεν είναι μαγαζί-γωνία τότε ποια πόλη έχει αυτή την δύναμη; Μια ομάδα χωρίς χρέη με τέτοια δυναμική νομίζω είναι ο ορισμός. Εμείς και τα παιδιά από Δ.Σ φίλαθλοι είμαστε, δεν γίναμε ξαφνικά παράγοντες και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που θέλουμε είναι να έρθει ένας πραγματικός παράγοντας και εμείς να γυρίσουμε στην κερκίδα μας και να φωνάζουμε για την ομάδα μας.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *