Κύριο άρθροΠολιτική

Για υπονόμευση του πολιτεύματος από τον Στέφανο Κασελάκη κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Γραμμένος

”Δυστυχώς ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., ο κ. Κασσελάκης, έχει υποπέσει σε μεγάλο ολίσθημα. Είναι καθαρή υπονόμευση του πολιτεύματος. Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από ιστορία, δεν έχει ιδέα για το πως διεξάγεται μια εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα”.

Τα παραπάνω σημείωσε σε δηλώσεις που έκανε  ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε πρόσφατα ο αρχηγός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. για διεξαγωγή εκλογών στη χώρα μας παρουσία διεθνών παρατηρητών.

ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

”Οπωσδήποτε η κουβέντα την οποία είπε, πλην της προσβολής του πολιτεύματος, προσβάλλει κι όλους εμάς, οι οποίοι ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων συμμετέχουμε στις εκλογές και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ούτως ώστε οι εκλογές να είναι αδιάβλητες. Στην κάθε εκλογή που γίνεται στην Ελλάδα, τα αποτελέσματα τα οποία βγάζει το κάθε εκλογικό τμήμα και ο κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος, πηγαίνουν στο Πρωτοδικείο, ελέγχονται τα πρακτικά από τους δικαστές και τους υπαλλήλους και βγαίνει σε κάθε έδρα Πρωτοδικείου για κάθε Περιφερειακή Ενότητα το αποτέλεσμα των εκλογών. Μπορεί πανεύκολα ο οποιοσδήποτε δεν εμπιστεύεται φερειπείν την Singular Logic ή οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο, να ελέγξει εάν τα αποτελέσματα είναι αυτά τα οποία μεταδίδονται το βράδυ των εκλογών”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ

”Μέχρι τώρα, το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι, δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα αμφισβήτησης οποιασδήποτε εκλογικής διαδικασίας. Άρα λοιπόν ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει μέσα στο αντιπολιτευτικό του μένος, να βάλει κάποια όρια και θα πρέπει κάποιοι σοβαροί άνθρωποι που υπάρχουν στο κόμμα του, να του υποδείξουν πώς πρέπει να κινείται και πώς πρέπει να μιλάει όταν θέλει να κάνει δηλώσεις για την εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα. Νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις του κ. Κασσελάκη όχι μόνο δεν έβλαψαν την κυβέρνηση, αλλά αντιθέτως προσέφεραν και βοήθεια και σωσίβιο σε μία εποχή που πολλά πράγματα συζητιούνται και αρκετή δυσαρέσκεια υπάρχει στον κοινωνικό περίγυρο”, ανέφερε ακόμη για το θέμα στον’ ο Γιώργος Γραμμένος.

‘ΈΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

”Εδώ έχουμε καταντήσει να προσπαθούμε να κάνουμε κακό στη χώρα μας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουμε τελείως μικροκομματικά συμφέροντα. Ακόμη και να κόψουμε τις επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακόμη και να κόψουμε τη χρηματοδότηση για τον φράχτη του Έβρου και άλλα χίλιαδυο πράγματα αρκεί τα ποσοστά μας να ανεβούν. Δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά έτσι. Οι πολίτες πλέον έχουν αντιληφθεί ορισμένα πράγματα. Έχουν δοκιμαστεί στην εξουσία αυτοί, οι οποίοι σήμερα κουνάνε το δάχτυλο στην κυβέρνηση και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Έχουν φτάσει στο σημείο διάλυσης που έχουν φτάσει σήμερα”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.