Για το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων της πόλης συζήτησαν οι εκπρόσωποι των φορέων της Καβάλας

Μία σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο Καβάλας σε συνεργασία και με τον Εμπορικό Σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σημείωσε πως το πρόγραμμα των δράσεων είναι ιδιαίτερα πλούσιο.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «το μεσημέρι της Πέμπτης μας κάλεσε ο κ. δήμαρχος για να κάνουμε μια ευρεία συζήτηση σε ό,τι έχει να κάνει με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το τι έχουν προετοιμάσει, ώστε να βρούμε μια κοινή συνισταμένη, μαζί με τις δικές μας προτάσεις ως Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας. Να δούμε πώς θα μπορέσουμε να τονώσουμε την αγορά μέσα σε όλο αυτό το εορταστικό κλίμα. Ήταν παρόντες και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δέμπας μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ., ήταν και ο πρόεδρος της Δημωφέλεια κ. Αγγελίδης, ήταν δηλαδή όλοι οι καθ’ ύλη αρμόδιοι για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού τι θα γίνει στην πόλη μας την περίοδο των γιορτών. Συνήθως η περίοδος αυτή ξεκινάει με το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία. Θα υπάρχουν πάρα πολλές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα ήταν σχεδόν έτοιμο απλά εμπλουτίστηκε και με άλλες προτάσεις. Νομίζω ότι από τις 7-8 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος, θα υπάρχουν αρκετές μουσικές και άλλου είδους εκδηλώσεις που θα δώσουν εορταστικό τόνο στην πόλη και κυρίως στην πολύπαθη αγορά που το ζητάει. Ειδικά φέτος το έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια έχουν έτοιμο το πλάνο και σε άψογη συνεργασία με την αγορά γενικότερα, δηλαδή το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο, θα καταφέρουμε φέτος να φτιάξουμε εορταστική ατμόσφαιρα, ακόμη καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *