ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Γιάννης Εριφυλλίδης: Πρέπει να βοηθήσουν οι κοινωνικές ομάδες

Πρωτόγνωρη χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουμε ο πρόεδρος του Ομίλου “Καβάλα Μπροστά” κ. Γιάννης Εριφυλλίδης.

 Όπως ανέφερε αρχικά «Πράγματι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας.  Βέβαια το θετικό είναι ότι σιγά σιγά ακούσαμε όλοι τα μέτρα και υπακούσαμε σε αυτά οπότε η Ελλάδα πηγαίνει καλά, πολύ καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 Το καλό είναι ότι σιγά σιγά αρχίζουμε και βγαίνουμε από την όλη αυτή κατάσταση και το ζητούμενο είναι να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα. Γιατί η κατάσταση αλλάζει άρδην σε σχέση με αυτό που ξέραμε. Σημασία έχει όλοι οι φορείς και ειδικά και οι φορείς στην Καβάλα που σίγουρα θα πληγεί από την πανδημία, να συνεργαστούν διότι θα πρέπει οι συνέπειες της κρίσης να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες για την πόλη μας».

 ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Και πρόσθεσε πως «Πρέπει να βοηθηθούν οι κοινωνικές ομάδες. Βέβαια είναι αλήθεια πως δεν θα υπάρξει ομάδα που δεν θα πληγεί. Κοινωνικές δραστηριότητες όπως αυτή του τουρισμού και όχι μόνο πρέπει να βοηθηθούν από το Δήμο, την Περιφέρεια κλπ

 Όλα είναι δύσκολα, πρέπει να υπάρξει συντονισμός ειδάλλως θα είναι κρίσιμα και δύσκολα τα πάντα.

Εγώ πιστεύω ότι η κατάσταση αυτή μας δίδαξε πολλά πράγματα. Η αλληλεγγύη εκφράσθηκε σε όλο της το μεγαλείο και αυτό πρέπει να συνεχισθεί με ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την επόμενη μέρα, διότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για όλους μας. Χρειάζεται όμως δουλειά, συνεργασία όλων γιατί όλα θα είναι πολύ δύσκολα την επόμενη ημέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *