Γεύμα αλληλεγγύης με σκοπό τον εξοπλισμό συστημάτων παιδικής χαράς, σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας

Γεύμα Αλληλεγγύης παρέθεσε ο  Ροταριανός Όμιλος  Δυτικής  Καβάλας, την Κυριακή  7 Οκτωβρίου  στο Κρυονέρι Καβάλας.

Μία συντονισμένη ενέργεια ροταριανών και εθελοντών από Κρυονέρι και Καβάλα.
32 κυρίες και κύριοι παρασκεύασαν με μεράκι πλούσια εδέσματα και γλυκά, τα οποία παρουσίασαν σε ένα πλούσιο γκουρμέ μπουφέ. Σκοπός και στόχος της  Ροταριανής χρονιάς, ο  Εξοπλισμός με πιστοποιημένα συστήματα παιδικής χαράς για τους Παιδικούς Σταθμούς Ζυγού και Νεαπόλεως του Δήμου Καβάλας.
Οι  φιλόξενοι ιδιοκτήτες του καφέ ‘’ Επί Παντός’’ διέθεσαν τον όμορφο χώρο τους για τις ανάγκες της εκδήλωσης, ο καιρός ήταν σύμμαχος των συμμετεχόντων και όλος ο εξωτερικός χώρος γέμισε εντελώς από ευγενικές παρουσίες, μικρών και μεγάλων φίλων του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης, ο Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας ροτ. Θεόδωρος Ασπασίδης, η κ. Ελσα Αυλωνίτου, Δ/ντρια  Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καβάλας, ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος  του Δήμου Καβάλας και Υποψήφιος Δήμαρχος .

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του καφέ για την παραχώρηση του χώρου,   το κ. Νίκο Σαρημπαλά από τη Θάσο και τον κ. Παναγιώτη Κουλακίδη,  για τη σημαντικές  ποσότητες κρεάτων που χορήγησαν για τις ανάγκες των συνταγών και τον κ. Σταύρο Σακκόπουλο ιδιοκτήτη μάρκετ στο Ζυγό καβάλας που προσέφερε τις πρώτες ύλες για όσες κυρίες θέλησαν τις χρειάστηκαν.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ , το κράτησε και χάρισε από την καρδιά της η Πρόεδρος του Ομίλου, Άννα Παυλίδου, στις κυρίες εκείνες που εμπνεύσθηκαν και έκαναν πράξη, την έννοια της Αλληλεγγύης!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.