ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά της Παιδόπολης

Την Τρίτη  20 Δεκεμβρίου  στις 6,30μμ – 8,30μμ, στο χώρο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, στον νεοανακαινισμένο κοιτώνα (κατοικία των παιδιών), πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης  Άγιος Γεώργιος Καβάλας» μια αποκλειστική βραδιά συνάντησης των μελών του, με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).  

Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τον τίτλο «Κάνε μια ευχή μαζί με τα παιδιά», όλοι γράψανε τις ευχές τους στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες (εθελοντική δημιουργία του μέλους μας Θώμης Αγγέλου). Τα παρευρισκόμενα μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα παιδιά και τους συνεργάτες της Παιδόπολης και να ανταλλάξουν τις ευχετήριες κάρτες τους. Επιβραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου ένα κορίτσι που συνεχίζει την επαγγελματική του κατάρτιση σε Σχολή  Νοσηλευτικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης  Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστεί ιδιαίτερα:  τον κύριο Θωμά Χατζούλη της αρτοποιίας «IL FORNO», την εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. και την Ομόρρυθμη Εταιρεία Π. Αλεξίου – Σ. Ξανθόπουλος αρτοποιία «ΣΤΑΧΥ».

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που παρευρέθησαν, το προσωπικό και τη Διοίκησή του Π.Π.Π. Καβάλας, όλους όσους  πρόσφεραν και προσφέρουν στα παιδιά, όλους τους συνεργάτες και τους υπεύθυνους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που προβάλλουν το έργο του Σωματείου μας.

«Σε όλους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, με υγεία, με έμπρακτη συμμετοχή και στήριξη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας, καλή Πρωτοχρονιά και το 2017 να είναι μια χρονιά παραγωγική, δημιουργική και ευτυχισμένη για όλους μας» σημείωσε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Παναγιώτης Αγαπητός..

Πληροφορίες για το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», στο τηλ. 6947184264 Παναγιώτης Αγαπητός, στο face book: «Φίλοι Παιδόπολης» και στην Ιστοσελίδα: www.filoipaidopoli.weebly.com  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *