Βελτιωμένη η εικόνα των Λαϊκών Αγορών της Καβάλας αλλά δεν είναι σαν τις προηγούμενες χρονιές

Για βελτιωμένη εικόνα των Λαϊκών Αγορών της Καβάλας έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών κ. Σωτήρης Ιωαννίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο βοηθούν και οι καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την Παρασκευή στη Χρυσούπολη ήταν μια καλή μέρα, κατέβηκε κόσμος και είδαμε αρκετούς Έλληνες από το εξωτερικό. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί έτσι ο καιρός που είναι σύμμαχός μας και να ρεφάρουμε τους προηγούμενους μήνες που ήμασταν σε άσχημη κατάσταση.

Η κίνηση στις τελευταίες λαϊκές ανέβηκε λίγο. Είδαμε και ξένο κόσμο στα παζάρια μας κι αυτό βοήθησε. Δεν είναι πάντως σαν τη περσινή χρονιά ή τα παλαιότερα χρόνια. Τώρα είμαστε εμείς και εμείς. Δουλεύουμε με τους ντόπιους και λίγους Έλληνες που έρχονται από έξω. Αυτό που έγινε με τα σύνορα προβλημάτισε τους γείτονές μας και έχουμε μια μεγάλη πτώση όσον αφορά τον ξένο τουρισμό. Φάνηκε και σε μας. Μέχρι τις 15 Αυγούστου είναι η δική μας καλή εποχή, που δουλεύουμε δυνατά και αυτό δεν φαίνεται ούτε στη λαϊκή, ούτε στις τσέπες μας.  Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, αλλά πάντα ευελπιστούμε για το καλύτερο».

ΒΟΗΘΗΣΕ

Για τη λαϊκή της Καβάλας είπε ότι «αποσυμφόρησε την κατάσταση η μεταφορά παραγωγών στην Καλαμίτσα. Βοήθησε τους παραγωγούς ώστε να μην μείνουν απ’ έξω και να μπορούν να δώσουν την πραμάτεια τους, άλλωστε η παραγωγή αυτόν τον καιρό είναι πάρα πολύ μεγάλη. Τους βοήθησε να μην τους μείνει η σοδειά τους. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτό.

Αυτή η κατάσταση με τηνπαράλληλη Λαϊκή Αγορά στην Καλαμίτσα το Σάββατο δημιουργήθηκε λόγω κορωνοϊού. Αν φτάσουμε στο σημείο να παγιωθεί, θα πρέπει να αλλάξει η μέρα. Αν γίνεται κάτι εκεί την ίδια μέρα, διασπάει μια κατάσταση. Αν πάμε σε κάτι μόνιμο, θα συζητήσουμε κάτω από άλλες βάσεις και υπό άλλες συνθήκες, για να βρούμε μια λύση για όλους τους πωλητές. Όμως αυτό θα το δούμε στην πορεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.