ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

“Βάλαμε και φέτος το λιθαράκι μας, καθαρίζοντας το δασάκι της Παναγούδας” δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής  Απόστολος  Λυκουρίνος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής διοργάνωσε την Κυριακή καθαρισμού του Αλσυλλίου της Παναγούδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Απόστολος  Λυκουρίνος σημείωσε πως όλα εξελίχθηκαν ικανοποιητικά.

Αρχικά ανέφερε ότι  “Ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια αυτή που αφορούσε στην προσπάθεια καθαρισμού στο δασάκι της Παναγούδας. Ήταν εκεί ο σύλλογος Αγίας Παρασκευής και η δημοτική κοινότητα Καβάλας. Άλλοι σύλλογοι δεν παρεβρέθησαν και εκεί ήμασταν γύρω στα 45 άτομα οπότε και καταφέραμε, καθαρίσαμε το δασάκι από πλαστικά, φερτές ύλες, χαρτιά και άλλα.

Έγινε μια πρώτη κίνηση αλλά χρειάζεται καθαρισμός χόρτων. Άλλοι σύλλογοι δυστυχώς δεν συμμετείχαν. Καταλαβαίνω ότι ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά το δασάκι δεν είναι της Αγίας Παρασκευής, είναι όλης της Καβάλας.

Εδώ έχουμε τόσους συλλόγους στην πόλη μας. Και πολλούς ευαίσθητους συλλόγους κατά τα άλλα, μόνο που ούτε ένα άτομο αντιπρόσωπος τους δεν ήρθε κοντά μας.

Ήταν εκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιτσιλικάκης που βοήθησε ενώ βοήθησε πολύ και ο συνήγορος του Πολίτη κ. Αθανασίου που επίσης μας βοήθησε πάρα πολύ. Άρα όλα τα μέλη του δ.σ. έκαναν καλή δουλειά ενώ στο τέλος ήρθε και  χαιρέτισε ο βουλευτής κ. Πασχαλίδης”.

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο ίδιος ευχαρίστησε δημόσια στην συνέχεια τον Ξυλόφουρνο ΤΡΑΠΕΖΑ που πρόσφερε κεράσματα, τον ΣΚΛΑΡΗ Ζαρτοζαχαροπλαστείο και τον  κ. Ιωσηφίδη Αλέξανδρο, και το μάρκετ της περιοχής.

“Εμείς βέβαια συνεχίζουμε με την πυροφύλαξη. Είμαστε πάντα σε επιφυλακή και εφέτος θα είναι τα πράγματα πιο δύσκολα μια και ο συναγερμός νούμερο 3 είναι προ των πυλών. Άρα δεν θα επιτρέπεται και η πρόσβαση στο δασάκι φέτος μια και τα χόρτα είναι μεγάλα, οι θερμοκρασίες θα υψηλές, οι άνεμοι θα πνέουν δυνατοί, οπότε όλοι πρέπει να έχουμε το νου μας. Όλοι όμως” σημείωσε καταληκτικά.