Κύριο άρθροΥγεία

Αχιλλέας  Γερόπουλος: Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει αυτή τη στιγμή γιατρούς σε ένα καλό επίπεδο

”Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, στην μετά πανδημίας εποχή, για να μπορέσουμε να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, για να παρέχουμε όσο καλύτερες γίνεται υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής μας”.

Τα παραπάνω δήλωσε, ο διοικητής του Γ.Ν.Κ., Αχιλλέας Γερόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά επισήμανε ότι η περίοδος του κορωνοϊού έχει πλέον παρέλθει, αφού στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται μόλις 5 ασθενείς.

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…

”Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει αυτή τη στιγμή γιατρούς σε ένα καλό επίπεδο. Βέβαια ο Οργανισμός του Νοσοκομείου μας δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες να μπορέσουμε να γεμίσουμε σε ειδικότητες, οι οποίες είναι πρώτης γραμμής και όχι μόνο. Το βασικό πρόβλημα που έχει το Γ.Ν.Κ. είναι οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Θέλουμε περισσότερο προσωπικό σε αυτές τις θέσεις για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους γιατρούς μας να προσφέρουν ακόμη περισσότερο. Η Π.Ε. Καβάλας φαίνεται ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και νομίζω ότι πρέπει να πάρει περισσότερους γιατρούς και περισσότερο από το υπόλοιπο προσωπικό που προανέφερα”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Η ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

”Αυτή τη στιγμή το Γ.Ν.Κ. στα χαρτιά είναι νομαρχιακό. Από εκεί και πέρα ο πιο μεγάλος ρόλος του είναι η αναχαίτιση των ασθενών προς τη Θεσσαλονίκη από τις περιοχές της Δράμας, της Ξάνθης και της Ροδόπης και ταυτόχρονα όμως ο απλός κόσμος από αυτές τις περιοχές προτιμά το Νοσοκομείο Καβάλας για να λύσει τα προβλήματά του. Από εκεί και πέρα είμαστε εδώ, καταγράφουμε τα δεδομένα, βλέπουμε την κίνηση, έχουμε το προσωπικό και κάνουμε τον σχεδιασμό μας για να αντιμετωπίσουμε και τους όμορους νομούς, οι οποίοι προτιμούν την Καβάλα, αλλά και τη Θάσο και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, για να μπορέσουμε να είμαστε καλυμμένοι και να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες υγείας”, ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο Αχιλλέας Γερόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *