«Αυτή η κυβέρνηση μας εμπαίζει διαρκώς» εκτιμά ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης

Κάθετα αντίθετος είναι με την διήμερη άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, μέλος της 17 Νοέμβρη,  ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης.  Διότι, όπως εξήγησε ένας άνθρωπος που δολοφόνησε 11  άτομα δεν είναι δυνατόν να αφήνεται ελεύθερος με άδεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει σκοτώσει 11 ανθρώπους, έχει βυθίσει στο πένθος τόσες οικογένειες, έχουν γίνει τόσα δικαστήρια, τόσες ανακρίσεις και μετά παίρνει άδεια, πιστεύω ότι είναι ντροπή για την ίδια τη δημοκρατία.

Είναι ένα τραγικό λάθος της κυβέρνησης η οποία μάλιστα ρίχνει κάποιες ευθύνες σε μας, στην Νέα Δημοκρατία, όταν όμως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ψηφίσει ότι όσοι έχουν ισόβια κάθειρξη δεν μπορούν να πάρουν άδεια πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης.

Εδώ ήρθε η σημερινή κυβέρνηση και το 18 χρόνια το έκανε 8. Και με αυτό τον τρόπο πήραν άδεια οι εν λόγω άνθρωποι. Να μην μιλήσουμε για το νόμο που άφησε ελεύθερους 2500 εγκληματίες οι οποίοι βγήκανε έξω και συνεχίζουν να κάνουν τα εγκλήματα τους.

Αυτή η κυβέρνηση όμως αυτά θέλει. Θέλει να δημιουργεί ντόρο για να αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Τώρα να μιλάμε εμείς για τον Κουφοντίνα όταν υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά προβλήματα; Τα οικονομικά για παράδειγμα…. Απλά θέλει να αποπροσανατολίζει. Σήμερα λέει άλλα, αύριο άλλα σχεδιάζει.

Και με αυτό τον τρόπο προχωράει κι παραμένει στην εξουσία. Λυπάμαι για τις αποφάσεις που έχει πάρει».

ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο ίδιος στάθηκε σε μια ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας σύμφωνα με την οποία φέτος θα υπάρξει για πρώτη φορά χρονοδιάγραμμα πληρωμών. «Μα χρονοδιάγραμμα υπάρχει εδώ και χρόνια. Η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης τον Οκτώβριο και μετά το Δεκέμβριο υπήρχε πάντα.

Μα έτσι πρέπει να προχωράει κάθε εξουσία. Δεν είναι κάποιο θαύμα! Συν επίσης ότι η δική μας η κυβέρνηση προκειμένου να κάνει κάτι καλύτερο εξοφλούσε τον Οκτώβριο χωρίς καμία περικοπή μάλιστα. Έδιδε όλο το ποσό. Τώρα όμως απλά κάνουν και περικοπές και καθυστερούν να πληρώσουν γιατί κάνουν συνεχώς σφάλματα.

Βάζουν και μια περικοπή… Να σκεφτείτε το πρασίνισμα του 2015 με τα λάθη που έχουν γίνει το πήραν το 2016. Να μην πούμε για τους νέους αγρότες που όσο ήμασταν εμείς κυβέρνηση πήραν τότε όλοι ένταξη και πήραν και τα χρήματα ενώ η σημερινή κυβέρνηση ανακοίνωσε μόνο όσους επιλέχθηκαν. Όταν 3100 επιλαχόντες δεν ξέρουν κάτι. Λάθη του υπουργού, κοροϊδεύουν άπαντες και λυπάμαι πολύ.

Και εμείς αυτά τα λάθη πρέπει επιτέλους να τα βγάλουμε στην επιφάνεια. Υπάρχουν 6,5 δις ευρώ που παραμένουν αναξιοποίητα. Δεν μπόρεσαν να τα απορροφήσουν. Χρήματα που έβγαλε η δική μας κυβέρνηση δεν τα αξιοποίησαν όμως γιατί τα πάντα έμειναν στα ντουλάπια τους. Κρίμα και λυπάμαι πολύ» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.